ZTE Spro Plus smart projektor i tablet

ZTE Spro Plus smart projektor i tablet

1349
0
PODELI

ZTE Spro Plus je naslednik pametnog prenosivog projektora ZTE Spro 2. ZTE-ov projektor često voli da odgovara na pitanja, koja niko nije postavio. Izgleda da je kompanija već našla publiku za novo otkriveni Spro Plus. U osnovi predstavlja tablet i može biti jedini uređaj koji će vam biti potreban za gledanje filmova, bez obzira gde se nalazite.

Breaker

Ovaj novi gedžet kombinuje projektor od 500 lumena sa Android sistemom i 8.4-inčni HD AMOLED ekran. Postoje dve verzije: Wi-Fi model pokreće Snapdragon 801 čipset sa četvorojezgarnim Krait-400 procesorom i Adreno 330 GPU, dok LTE verzija koristi Snapdragon 625 čipset sa četvorojezgarnim Cortex-A53 procesorom i Adreno 506 GPU. Obe verzije imaju 3GB RAM-a i izbor od 32GB ili 128GB proširive interne memorije. Imaju Android 6.0 (Marsmallow) operativni sistem.

U stvari, to je tablet srednje klase koji na vašem zidu može prikazati 80-inčne slike na razdalijni sa 2.4 metra. Odlikuju ga dva zvučnika od 4W pojačanih sa Harman Kardon i Dolby zvukom, mikrofon koji može registrovati glasovni unos od 5 metara, baterija od 12.1Ah koja traje ~3-4 sata. Dolazi u više boja: zlatna, srebrna i crna.

       

Navodno je dizajniran kao mašina koja vam omogućava da na vašoj prezentaciji ili konferenciji prikažete sve (postoji i opcionalna USB kamera za video konferenciju). Međutim oni se ne stide da iznesu činjenicu da će ovaj projektor postati veoma podoban za projekciju filmova. Zamislite da koristite isti uređaj za gledanje filmova na velikom ekranu, koji vam je pre toga služio samo za proveru vašeg Facebook profila!

Glavna caka je u tome da će koštati puno i da moramo pričekati na njega do leta. S obzirom da će dosta koštati, moraćete da odlučite da li je ovakav uređaj vredan kompromisa sa vašim novčanikom.

 

 

Izvor: engadget

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR