ZTE predstavio FunBox konzolu za zabavu

ZTE predstavio FunBox konzolu za zabavu

1178
3
PODELI

Nakon pametnih telefona i tablet računara, ZTE je najavio prvi korak u industriju igara – ZTE9 FunBox, konzolu koja nudi mnogo više od igranja igara, već predstavlja odličan multimedijalan uređaj za celu porodicu.

Breaker

FunBox je tvorevina ZTE9 Limited, kompanije koja je nastala u partnerstvu ZTE i The9, jedne od najpopularnijih gaming kompanija u Kini. Zajedno su napravili uređaj koji je idealan za Android gejmere. Ipak, FunBox poseduje Nvidia Tegra 4 procesor sa 2GB RAM memorije, bluetooth kontroler i brojne mogućnosti za povezivanje, poput WiFi i USB-a. Ovo pozicionira ovu šarenu kutiju među najboljim Android konzolama koje su u ponudi danas.

ZTE Funbox

Ali igranje igara nije jedina svrha FunBox-a. Pošto je zasnovana na Android OS, mogućnosti su skoro neograničene. Povezivanjem na TV, po mogućnosti na smart TV, ona će imati široku primenu. ZTE tvrdi da FunBox može biti korišćen za pravljenje video poziva, ukoliko je i smart TV dobro opremljen. Naravno, onlajn striming videa je još jedna mogućnost.

ZTE9 još uvek nije otkrio koliko će FunBox koštati, ali kaže da će moći da se poruči preko interneta početkom sledećeg meseca sa stranice partnera – JD. Ovo čini konzolu dostupnom samo u Kini, bez ikakvih naznaka da će postati dostupna u ostatku sveta. Kupci će moći da odaberu između 12 različitih boja, ali se ZTE nada da će kupci imati mogućnost odabira personalizovanih kućišta za FunBox u budućnosti.

 

Izvor: Android Community

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR