ZTE otkriva Blade V7 i V7 Lite?

ZTE otkriva Blade V7 i V7 Lite?

2756
0
PODELI

Iako ZTE još uvek ne želi da razgovara o telefonu Blade V7, koji su dodali na listu za MWC sajam, ipak smo došli do nekih informacija. Blade V7 i V7 Lite predstavljaju deo iste porodice ali su usmereni na različite vrste korisnika i u početku će biti zastupljeni u različitim regionima.

Breaker

Oba telefona imaju metalan dizajn, osim što Blade V7 izgleda malo tanje i elegantnije i dolazi sa  jačim performansama. Zasnovani su na Android 6.0 (Marshmallow) operativnom sistemu.


ZTE Blade V7

Unutar tankog okvira telefona (7.5mm) možete naći 5.2-inčni ekran od 1080p, zadnju kameru 13Mpix udruženu sa prednjom od 5Mpix, MediaTek osmojezgarni procesor koji radi na 1.3GHz, 2GB RAM-a, 16GB ROM-a (slot za microSD kartice se ne pominje) i bateriju od 2500mAh. Podržava GSM i LTE konekciju. Blade V7 tokom leta prvo kreće sa prodajom u Nemačkoj, Meksiku, Etiopiji, Južnoj Africi i Španiji. Kompanija još uvek nije odala detalje o ceni, ali očekujemo da će biti do 400$.

ZTE Blade V7 Blade V7 Lite

Kompanija je takođe najavila Blade V7 Lite, sličan telefon metalne konstrukcije sa malo slabijim komponentama pa će zato i ponuda biti povoljnija. Pokreće ga MediaTek četvorojezgarni procesor koji radi na 1.0Ghz, 2 GB RAM-a, 5-inčni ekran 720p rezolucije, 16GB ROM-a proširivog pomoću microSD kartice. I prednja i zadnja kamera imaju 8Mpix uz blic. Za razliku od prethodno pomenutog telefona on na poleđini poseduje skener otiska prsta. Očekuje se da će tokom proleća postati dostupan na tržištu Rusije, Meksika, Nemačke i Tajlanda.

ZTE Blade B7 Silver Gold

Šta mislite o najnovijim članovima Blade familije?

 

 

Izvor: AndroidAuthority

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR