ZTE Blade L5 Plus koštaće 85$

ZTE Blade L5 Plus koštaće 85$

1950
0
PODELI

Za mnoge ljude mobilni telefoni predstavljaju koristan alat koji im pomaže za što lakše izvršavanje svakodnevnih zadataka. Iz tog razloga tim korisnicima nije neophodan veliki ekran. Zahvaljujući zakrivljenom dizajnu duž ivica i poleđine telefona, Blade L5 Plus idealno se uklapa u vaš dlan, za razliku od telefona sa enormnim ekranima.

Breaker

Blade L5 Plus je po današnjim standardima kompaktan (143x72x8.3mm) i ima težinu od 160 grama. Glavni prioriritet u dizajnu predstavljali su jednostavnost i urednost. Dizajniran je sa velikom pažnjom posvećenom detaljima. U nekom trenutku vas može podsetiti na starog prijatelja koji ima najbolje razumevanje za vaše potrebe. Nije flegšip, ali je zato pouzdan pratilac. 🙂

ZTE Blade L5 Plus

Pokreće ga MediaTek MT6580 čipset sa Quad-core procesorom, 1GB RAM i 8GB interne memorije. Na prednjoj strani nalazi se 5-inčni HD ekran. Dok ga napaja baterija kapaciteta 2150mAh. Sa softverske strane prati ga Android 5.1 Lollipop. Blade L5 Plus poseduje zadnju kameru od 8Mpix i prednju od 2Mpix.

Predstavljen je u Kini, a biće dostupan za kupovinu i na Tajlandu u sivoj i beloj boji po ceni od 85 dolara.

Izvor: gsmarena

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR