ZTE Blade L110 – smartfon za manje od 6000din!

ZTE Blade L110 – smartfon za manje od 6000din!

9807
0
PODELI

Iako jedan od najvećih proizvođača pametnih telefona u Kini, ZTE je neko vreme odsutan sa našeg tržišta. Koji god da su bili razlozi, drago nam je da se vratio sa više modela pametnih telefona, među kojima je i Blade L110, model koji košta ispod 6000 dinara!

ZTE Blade L110 je pametan telefon kompaktnih dimenzija. Zaobljen je sa svih strana i lepo naleže u čak i šaci manjih dimenzija. Na prednjoj strani prisutan je ekran dijagonale 4 inča i rezolucije 480×800 piksela. Iznad ekrana je prednja kamera od 0.3Mpix (interpolisana na 2.0Mpix) i slušalica razgovore, dok se ispod ekrana nalaze plavi kapacitivni tasteri (vraćanje korak nazad, vraćanje na početni ekran i taster za prikaz svih nedavno korišćenih aplikacija).

ZTE Blade L110 03

Na desnoj strani uređaja nalaze se tasteri za kontrolu zvuka i taster za uključivanje/gašenje ekrana.

Dok je na poleđini uređaja prisutna kamera od 2.0Mpix (interpolisana na 5.0Mpix), LED blic za slikanje u uslovima lošijeg osvetljenja i zvučnik za zvono i reprodukciju multimedijalnog sadržaja.

ZTE Blade L110 01

Pokreće Android 5.1 (Lollipop) operativni sistem, dok je za obradu podataka i ugodno korisničko iskustvo zadužen četvorojezgarni procesor sa taktom od 1.3GHz, Mali-400MP2 grafički čip i 512MB RAM memorije. To znači da se Blade L110 može bez problema koristiti za manje zahtevne zadatke poput pristupanja društvenim mrežama, četovanje preko raznih servisa (Viber, WhatsApp, Hangouts,…), kao i igranje manjih, nezahtevnih igara.

Ono što je do sada bilo nesvojstveno za ovaj cenovni rang je prisustvo GPS čipa za lociranje, ali je on prisutan kod Blade L110 modela! Tako da se može koristiti i za navigaciju i snalaženje u prirodi.

ZTE Blade L110 02

Blade L110 – Kompaktne dimenzije, solidne performanse i vrlo pristupačna cena. Ako ste u potrazi za pametnim telefonom bilo za sebe ili dete, a budžet je vrlo ograničen, ZTE Blade L110 je savršen izbor zahvaljujući odličnom odnosu uloženog i dobijenog!

ZTE Blade L110 možete poručiti već danas putem WinWin web sajta na ovom linku!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR