ZOTAC najavio Magnus EN980 Mini PC

ZOTAC najavio Magnus EN980 Mini PC

778
0
PODELI

ZOTAC International, globalni proizvođač raznih PC komponenti i uređaja, predstavio je najsnažniji ZBOX Mini PC za gejming, spreman za virtuelnu realnost – MAGNUS EN980!

Breaker

ZBOX je opremljen Intel Skylake procesorom 6-te generacije i ima nVidia Geforce GTX980 grafičku kartu, što mu omogućava da pruži vrhunsko VR iskustvo u najkompaktnijem kućištu. MAGNUS EN980 je vrhunski desktop gejming računar u ZBOX Mini PC, što znači da je reč o trenutno najsnažnijem ZBOX računaru!

Ovaj računar podržava povezivanje sa do četiri ekrana preko HDMI i DisplayPort-a, što proširuje primenu ovog mališana. Prisutni su USB 3.0 i USB 3.1 portovi, kao i dupli gigabitni LAN i WiFi 802.11ac!

Zotac Magnus EN980 Mini PC

Dok Intel Skylake procesor i nVidia Geforce GTX980 pružaju snagu za vrhunske performanse u igrama, vodeno hlađenje održava temperature MAGNUS računara niskim.

Sve to smešteno je u potpuno novo kućište koje spaja funkcionalnost i stil. Dizajniran sa minimalizmom, ali i funkcionalnošću na umu, ZOTAC MAGNUS EN980 je računar koga svako može poželeti.

 

MAGNUS EN980 će biti izložen na predstojećim Cebit 2016 i GDC 2016 sajmovima u martu.

 

 

Izvor: TechPowerUp

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR