Zimske gume odlaze na zaslužen odmor!

Zimske gume odlaze na zaslužen odmor!

3208
0
PODELI

Proleće sa sobom donosi i zamenu zimskih guma. Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim gumama, koje će Vam pružiti uvek bezbednu vožnju, predstavljamo Vam WinWin ponudu.

Početak letnje sezone onda kada su gume u pitanju i Zakon koji reguliše da od 01. aprila nije obavezno da vozilo poseduje zimske gume, prouzrokuje razmišljanje o kupovini, u slučaju da nemate letnje gume od prošle godine.

Na početku, predstavljamo Vam letnje gume Kelly, američke kompanije koja pripada GoodYear grupaciji. Odlikuje ih izuzetna sigurnost i pouzdanost. Kelly letnje gume su pravi izbor, a u zavisnosti od specifikacije Vašeg vozila, sigurno ćete u našoj ponudi pronaći one odgovarajuće, prečnika od 13“ do 18“.

Takođe, tu su i Sava letnje gume – provereno dobrog kvaliteta. Sava je kompanija sa višedecenijskim iskustvom u ovoj oblasti, a sedište se nalazi u Sloveniji. Zbog fenomenalnih karakteristika, Sava gume zauzimaju većinski udeo u prodaji. Dolaze uz garanciju od 36 meseci i gde god da krenete, budite sigurni u svoj automobil.

Bezbednost je na prvom mestu uz Tigar letnje gume. Kompanija Tigar je najveći domaći proizvođač guma, a brend pripada Michelin grupaciji. Zbog kvalitetnih proizvoda, brend Tigar pronalazi svoje mesto u auto-industriji i zauzima zasluženu visoku poziciju. Vrhunska tehnologija, manja potrošnja goriva zbog redukovanog otpora kotrljanja, kraća kočna udaljenost na vrlo mokrim putevima jesu pravi razlozi da se opredelite za Sava letnje gume.

Savršeno prijanjanje i optimalno rukovanje u svim pogonskim uslovima pružiće Vam GoodYear letnje gume. Pneumatici ovog brenda savršenih performansi obezbeđuju kraći zaustavni put pri kočenju na vlažnom ili suvom kolovozu, pri čemu uvek imate kontrolu nad svojim vozilom. To dalje znači, da nesmetano možete uživati u putovanju. GoodYear letnje gume doprinose uštedi goriva i imaju dug vek trajanja.

Ponudu letnjih guma za sigurnost na svakom putu možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR