Želite da vaše dvorište izgleda najbolje u komšiluku?

Želite da vaše dvorište izgleda najbolje u komšiluku?

3448
0
PODELI

Verovatno ste često viđali kako vaše komšije imaju uređen travnjak poput fudbalskih terena, kako sve izgleda pod konac čak i u nedostupnim delovima za kosačicu blizu ograde. Postoje dve opcije kako možete rešiti problem u nepristupačnim delovima u vašem dvorištu: počupaćete travu ručno/makazama ili ćete obezbediti dugotrajnije i lakše rešenje – trimer!

Trimer se takođe može koristiti i za uređenje voćnjaka, vinograda, brdovitih predela. U nastavku pogledajte nekoliko saveta za korišćenje trimera i jedan izdvojeni model iz naše ponude.

Benzinski trimer za travu Bavaria BBC 43/1 poseduje kvalitetni 2-taktni motor za čije pokretanje koristite mešavinu (zapremina rezervoara je 1.1l) , remen za nošenje na jednom ramenu, dvostruku dršku sa ugrađenim svim radnim funkcijama. Dvostruka drška izrađena je od aluminijuma, čime je znatno olakšano rukovanje trimerom.

Bavaria BBC 43/1

Poseduje kardan (mehanički zglob) koji omogućuje kretanje u svim pravcima. Ima nož sa tri zubca koji su zaštićeni poklopcem, centrifugalnu spojku za rezni dodatak, kalem sa dvostrukom linijom konca i automatskim sistemom. Proizvodi snagu od 1.25kW. Širina sečenja: 40 cm. Kapacitet: 43 cm. Dužina konca: 2.5 m. Rez sa nožem: 25.5 cm.

Saveti za upotrebu

Prvo je potrebno namestiti remen, nakon toga zakačite uređaj o zakačaljku na remenu. Podesite rukohvate kako vama najviše odgovara. Ruke lagano savijte, a ručne zglobove ispružite.

Prilikom košenja trimerom vodite računa o sigurnosti, ne dozvolite da vam niko bude u blizini bar minimum 10 metara. Redovno kontrolišite rezni alat. Proverite stanje zaštitne opreme, da li je ispravna. Ako ne posedujete zaštitnu opremu, u vašem je interesu da je nabavite što pre. Obratite pažnju da Vam je rezni alat uvek u vidokrugu, samo tako ćete smanjiti mogućnost povrede na minimum.

Redovno čistite rezni alat. Po potrebi naoštrite metalne noževe, a ako su krivi ili oštećeni obavezno ih zamenite.

Benzinski trimer za travu Bavaria BBC 43/1 možete poručiti na našem sajtu putem sledećeg linka.

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR