Zdravo i ukusno!

Zdravo i ukusno!

6198
0
PODELI

Aparati za sušenje hrane odličan su izbor za sve one koji žele zdrave grickalice, ali i namirnice koje će sačuvati hranljive sastojke. Savršeni su za voće, povrće, pečurke, meso, začinsko i lekovito bilje.

Prednosti:

Pre svega, sušenje hrane je izuzetno jednostavan proces. Sve što je potrebno jeste da operete namirnice, isečete ih po potrebi i stavite u aparat. Dehidrirana hrana sačuvaće hranljive sastojke, koji se gube u procesu kuvanja, a s obzirom na to da se uklanja višak vlage, ne morate brinuti da će doći do razvoja mikroorganizama i bakterija. Ovakav vid pripreme hrane savršen je i za sve koji se bave sportskim aktivnostima, jer fruktoza sačuvana u sušenom voću, omogućava sjajan priliv energije.

Zaključak:

Aparati za sušenje hrane odličan su izbor za sve koji vode računa o ishrani, ali uz to uživaju u zdravim grickalicama. Hrana je sačuvana bez konzerviranja, zadržavajući pritom hranljive sastojke.

Savet plus:

Dehidrirane namirnice najbolje bi bilo čuvati na temperaturi do 15 C°, u hermetički zatvorenoj posudi, kako bi Vam što duže trajale.

Ponudu aparata za sušenje hrane, možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR