Zdravo i ukusno!

Zdravo i ukusno!

2022
0
PODELI

Želite da uživate u ukusnoj i zdravoj hrani? Savršen izbor su friteze za kuvanje bez ulja. Za razliku od kasičnih friteza, gde priprema svakog obroka zahteva veliku količinu ulja, u ovim fritezama hranu možete pripremiti bez ili sa samo nekoliko kapi istog.

Prednosti:

Friteze za kuvanje bez ulja predstavljaju odličan način da brzo i lako pripremite zdrave i ukusne obroke. Savršene su za pripremu mesa, ribe i pomfrita. Kod klasičnih friteza, pored toga što hrana upija veliku količinu ulja, čime dobija na nepotrebnoj kalorijskoj, a gubi na potrebnoj hranljivoj vrednosti, ulje se zadržava u fritezi, a priprema hrane na ulju koje se koristi više puta, svakako ne predstavlja najzdraviji način pripreme obroka. Za razliku od njih, friteze za kuvanje bez ulja omogućavaju da namirnice zadrže hranljive sastojke i bogat ukus, ali bez nepotrebne masnosće. Pored toga, izuzetno su jednostavne za održavanje.

Zaključak:

Ukoliko je Vaš cilj zdrava ishrana, a pritom ne želite da se lišite ukusnih obroka, friteze za kuvanje bez ulja predstavljaju sjajno rešenje.

Savet plus:

U slučaju da ipak želite da dodate malo ulja, savršen izbor biće kokosovo ulje, koje se svakako preporučuje kao dodatak zdravoj ishrani, a odličnu zamenu predstavlja i palmino ulje.

Ponudu friteza za kuvanje bez ulja, možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR