Zdrava voda – blago koje znači život!

Zdrava voda – blago koje znači život!

643
0
PODELI

O značaju najdragocenije tečnosti za ljudski organizam i pravilnoj svakodnevnoj konzumaciji, mnogo slušamo, ali je izuzetno važno da li primenjujemo ono što saznajemo. Da bi organizam bolje funkcionisao, a zdravlje bilo još bolje, neophodno je piti dovoljno vode. Zdrava osoba treba da popije između 1,5-2 litra vode dnevno, a fizički aktivne osobe i više. Svakodnevna hidratacija je jedan od preduslova dobrog zdravlja, a pravilan unos kvalitetne vode za piće, bitno utiče na sve ćelijske procese u organizmu. Da biste imali vodu dobrog kvaliteta, WinWin vam preporučuje Akvafor Real bokal, za svakodnevnu upotrebu i dobro zdravlje.

Akvafor Real je efikasan bokal za filtriranje vode. Poboljšava ukus i kvalitet, tako što značajno smanjuje štetne primese, koje se nalaze u gradskoj vodi. Poseduje poseban poklopac, koji za razliku od drugih, ne zahteva skidanje celog poklopca, već ima namenski otvor za sipanje vode (flip-top). Svi delovi bokala su proizvedeni od materijala odobrenih za kontakt sa hranom, a takođe su i bez BPA hemikalija. Kapacitet posude je 1,2 litra. Prečišćavanje vode vrši tako što koristi filter V100-15. I ono što je zaista lepa pogodnost, staje u vrata od frižidera.

Kvalitet je važan koliko i kvantitet, odnosno količina vode koju unesemo tokom dana. Filtrirana voda deluje antioksidativno i neutrališe slobodne radikale koji imaju negativan i štetan uticaj na tkiva. Jedino je čista voda najbolji način zadovoljavanja potreba organizma. Konzumiranjem dovoljne količine čiste pitke vode, smanjuje se dehidratacija ćelija i zato je bitno da koristite Akvafor Real bokal, jer će vam on omogućiti da pijete upravo takvu vodu, koja je idealna za organizam.

Upotreba čiste vode jedan je od najlakših i najvažnijih koraka koje možete preduzeti, kako biste osigurali zdravlje. Čistu vodu možete dobiti pročišćavajući vodu uz pomoć Akvafor Real bokala i njegovog filtera V100-15. Sveža i zdrava voda, učiniće da se dobro osećate, a bokal će biti vaš idealan saveznik u tome.

 

Akvafor Real bokal možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR