Zaštitite svoj stambeni i poslovni prostor

Zaštitite svoj stambeni i poslovni prostor

5269
0
PODELI

Moderna vremena iziskuju i moderne načine za povećanje sigurnosti doma ili radnog prostora. Uz minimalna ulaganja vremena i novca u kvalitetan video nadzor i alarmni sistem, dom će biti siguran, dok je investicija itekako isplativa.

Breaker

Razvoj tehnike omogućio je povoljno uvođenje video nadzora, uz minimalno zauzeće prostora, jer više nije potrebna čitava soba za instalaciju neophodne opreme. Snimač (DVR) veličine prosečnog DVD plejera smesti se tamo gde vama odgovara, kamere postave na lokacije koje je neophodno pokriti, i sve se to poveže kablovima za napajanje i prenos videa. Najveći problem je – koji DVR, koji model kamere, koji kablovi,…? I postavlja se logično pitanje – šta je potrebno za uvođenje video nadzora?

Iz tog razloga sastavili smo različite komplete za video nadzor za svačiji džep, od povoljnijih, pa do opreme vrhunskog kvaliteta.

 

 Komplet Uradi Sam 4D

4-kanalni komplet za video nadzor „Uradi sam 4D“

(Web cena: 31.499,00 din.)

„Uradi sam 4D“ je komplet idealan za početnike, jer sadrži skoro sve što je potrebno za samostalnu ugradnju. Neophodno je samo dokupiti BNC-DC kablove odgovarajuće dužine.

Sadržaj kompleta:

 • Dahua DVR-5104H video snimač
 • četiri IR Dome KDP-H639SH20 kamere
 • Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB SATA hard disk,
 • napajanje 12V/4A i
 • DC kabl-adapter 1-na-4

DVR iz kompleta je odlični Dahua DVR-5104H sa 4 kanala. Ovaj model nudi mogućnost snimanja i prikaza u 30FPS u D1 rezoluciji. Pri snimanju koristi se H.264 kodek, a od naprednijih funkcija prisutna je mogućnost udaljenog pristupa preko pametnog telefona ili tableta (iOS, Android i WindowsPhone). DVR-5104H poseduje BNC video izlaz, VGA video izlaz, HDMI video izlaz, 4 audio ulaza, 1 audio izlaz, 2 USB porta (jedan na prednjoj, jedan na zadnjoj strani), RS485 za PTZ kontrolu. U DVR se ugrađuje i hard disk sa 1TB kapaciteta (model ST1000DM003), dok su podržani svi hard diskovi do 4TB kapaciteta.

U kompletu se nalaze četiri Dome KDP-H639SH20 kamere (IP64 sertifikat) pogodne za unutrašnju i spoljašnju montažu. U ovaj model kamere ugrađen je kvalitetan 1/3“ Sony Super HAD CCD II senzor, koji pruža domet do 40 metara i danju i noću pošto poseduje 24 LE diode.

 Za ugradnju potrebni su BNC-DC kablovi odgovarajućih veličina – 102030 ili 50 metara.

 

Samsung SDE-3170

Komplet za video nadzor Samsung SDE-3170 sa 4 kamere

(Web cena: 49.999,00 din.)

Samsung je jedan od najprepoznatljivijih brendova današnjice, što je ova kompanija zasluženo postigla zahvaljujući odličnim performansama svojih proizvoda. SDE-3170 je komplet kompanije Samsung, sastavljen od komponenti vrhunskog kvaliteta i performansi.

Sadržaj kompleta:

 • Samsung SRD-450 video snimač
 • četiri vodootporne SOC-A100P kamere sa odgovarajućim nosačima
 • HDD 500GB SATA hard disk,
 • 4x BNC-DC kabl (po 18 metara)
 • Daljinski i miš
 • Napajanje

Samsung SRD-450 je četvorokanalni video snimač koji snima u 576p rezoluciji sa 100 frejmova po sekundi. Koristi standardni H.264 kodek i poseduje mogućnost bekapovanja snimaka preko USB porta na prednjoj strani. Kod ovog kompleta nije potrebno povezati monitor, već se sadržaj kamera može gledati preko interneta ili pametnog telefona.

Četiri Samsung SOC-A100P kamere nude visok kvalitet snimljenog sadržaja u koloru zahvaljujući ugrađenom 1/3“ Super HAD CCD senzor. Kućište kamere je vodootporno, poseduje IP66 sertifikat i pogodno je za ugradnju i unutra i spolja.

 

 

Dahua HDCVI komplet

4-kanalni komplet za video nadzor Dahua HD CVI Bullet

(Web cena: 34.999,00 din.)

Kompanija Dahua je ovim kompletom predstavila svoje najnovije tehničko rešenje – HDCVI. High Definition Composite Video Interface je naziv za tehnologiju koja predstavlja proboj u industriji sistema za video nadzor, jer nudi jednostavnu nadogradnju postojećeg kablovskog sistema i prenos videa visoke rezolucije (720p i 1080p). HDCVI koristi standardni koaksijalni kabl, pa omogućava prenos slike na velike razdaljine bez uticaja na kvalitet i kašnjenja.

Sadržaj kompleta:

 • Dahua DVR-HCVR5104C video snimač
 • tri HD CVI Bullet kamere Dahua HAC-HFW1100RP-0360
 • HDD Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB SATA3 hard disk,
 • Napajanje 4A/12V
 • DC kabl-adapter 1-na-4

Dahua DVR-HCVR5104C je video snimač koji koristi HDCVI tehnologiju, što omogućava prikaz sva četiri kanala u 1080p rezoluciji i realnom vremenu. Ujedno podržava snimanje svih kanala u 720p rezoluciji bez kašnjenja slike i zvuka. Kao i kod ostalih savremenih kompleta, moguće je praćenje sadržaja sa udaljene lokacije putem pametnog telefona ili tableta.

U kompletu prisutne su tri vodootporne Dahua HAC-HFW1100RP kamere koje podržavaju snimanje u 720p rezoluciji sa 30FPS. U Bullet kućište, koje je pogodno i za unutrašnju i za spoljašnju montažu, smešten je 1/2.9“ CMOS senzor rezolucije 1Mpix koji pruža prenos slike u realnom vremenu. Oko senzora smeštene su Smart infracrvene diode dometa do 20 metara.

Komplet obuhvata sve osim koaksijalnih kablova, koji se kupuju po meri.

 

 

Conceptronic komplet

Komplet za video nadzor Conceptronic 8-kanalni Professional

(Web cena: 38.999,00 din.)

Conceptronic Professional je osmokanalni komplet za video nadzor, Nemačkog proizvođača, koji je idealan za pokrivanje velike kuće ili dvorišta.

Sadržaj kompleta:

 • 8-kanalni DVR,
 • Četiri 700TVL kamere,
 • Četiri BNC-DC kabla od po 18.3 metara,
 • USB miš
 • Adapter 12V za napajanje
 • DC kabl-adapter 1-na-9,

DVR iz kompleta poseduje 8 kanala, što znači da je moguće dokupiti još četiri kamere i pokriti još veću oblast. U samom DVR snimaču prisutan je prostor za dva hard diska od po 2TB za skladištenje velike količine video materijala u 480p rezoluciji. Za kompresiju videa koristi se standardni H.264 kodek, dok je moguć prikaz videa u realnom vremenu. Od naprednih mogućnosti podržan je udaljen pristup sa pametnog telefona (iOS, Android i Blackberry) i jednostavno unapređenje sistema preko USB porta i fleš memorije.

Četiri 700TVL kamere pružaju odličan kvalitet prenosa slike zahvaljujući 1/3“ Sony EFFIO CCD senzoru, dok ugrađene infracrvene diode omogućavaju domet od 20-25 metara u mračnim uslovima. Kamere poseduju IP66 sertifikat, vodootporne su, što ih čini odgovarajućim za montažu spolja, ali i unutra.

Ovom kompletu nedostaje samo još hard disk kako bi bio u potpunosti spreman za montažu, pa preporučujemo i WD Green WD10EZRX 1TB ili WD Green WD20EZRX 2TB, ukoliko Vam je potrebno više prostora.

 

 

HikVision Dome komplet

4-kanalni komplet za video nadzor HikVision Dome

(Web cena: 38.999,00 din.)

HikVision je jedan od vodećih brendova u svetu video nadzora i po odličnoj ceni nudi odličan kvalitet.

Sadržaj kompleta:

 • HikVision DS-7104HWI-SL DVR,
 • Četiri HikVision DS-2CE55A2P-IRM vodootporne kamere,
 • WD Green WD10EZRX 1TB hard disk,
 • Napajanje 12V/4A i
 • DC kabl-adapter 1-na-4

HikVision DS-7104HWI-SL je DVR sa 4 kanala koji snima u 25fps u CIF/2CIF/4CIF i WD1 rezoluciji. Ovaj DVR poseduje jedno mesto za SATA HDD, koji dolazi u kompletu (1TB WD10EZRX) i omogućava nadzor putem mobilnog telefona.

HikVision DS-2CE55A2P-IRM kamere u kompletu su vodootporne (IP66) i poseduju 1/3“ DIS senzor, kao i domet od 20 metara u uslovima kada je osvetljenje loše, zahvaljujući ugrađenim IC diodama. Zahvaljujući njihovim karakteristikama, idealne su za montažu unutra, kao i napolju.

Za ugradnju potrebni su i BNC-DC kablovi odgovarajućih veličina – 10, 20, 30 ili 50 metara.

 

Sastavljanje sopstvenog sistema za video nadzor je nešto za šta će se sigurno napredniji i iskusniji opredeliti, pa je u ponudi kompanije WinWin dostupno baš sve što je potrebno – od konektora do DVR-a.

Pored komponenti za video nadzor, za maksimalnu zaštitu poslovnog i stambenog prostora dostupni su i alarmni sistemi renomiranog proizvođača Paradox.

Kompanija WinWin pruža i uslužnu ugradnju video nadzora, alarma, interfona i sistema za kontrolu pristupa na teritoriji cele Srbije na 12 mesečnih rata bez kamate.

 

Kompletnu ponudu sigurosne opreme možete naći na WinWin Web sajtu

 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR