Započnite radni dan odmorni uz Beauty Dreams!

Započnite radni dan odmorni uz Beauty Dreams!

2373
0
PODELI

Da li se ujutru budite naspavani? Ukoliko je vaš odgovor “ne”, vreme je da promenite dušek na kome spavate. Uz kvalitetan san i sami ćete primetiti da se tokom tog dana lakše suočavate sa svakodnevnim obavezama. U nastavku pogledajte naš predlog u slučaju da se odlučite za kupovinu novog dušeka i jastuka.

Beauty Dreams MEMO SILVER dušek odlikuje odlično ortopedsko svojstvo. Izrađen je od Comfort pene debljine 11 cm sa dodatkom 3 cm memory pene (termoaktivna pena koja se prilagođava temperaturi i obliku tela i permanentno prati njegov položaj i oblik) za još veću udobnost. Ovakav dušek ima karakteristiku opuštanja tela s obzirom da ima čvrstu podlogu i površinski sloj koji oslobađa viška pritiska tela na površinu dušeka, omogućava ravnomernu cirkulaciju i opuštenost organizma, pruža pravilnu potporu celom telu i pravilnom položaju kičme. Dimenzije dušeka: 200x160cm.

Beauty Dreams MEMO SILVER dušek

Preko dušeka postavljena je visokoelastična pamučna navlaka (obogaćena silver nitima) koja omogućava kompaktnost samog jezgra i onemogućava stvaranje statičkog elektriciteta koji nastaje interakcijom pene sa samom navlakom dušeka. Presvlaka je izrađena od štofa sastava mešavine pamuka i PES –a, ivice su spojene ukrasnom trakom, a štof je izvezen ukrasnim štepom.

Pored dobrog dušeka uvek dobro dođe i kvalitetan jastuk. Jastuk Aloe Vera sa mikro fiber oblogom Beauty Dreams sprečava razvoj grinja i lako se održava.  U pitanju je antialergijski, antibakterijski jastuk sa prijanjajućom konturom. Poseduje mekano jezgro punjeno silikonizovanim poliesterskim kuglicama koje vam se idealno prilagođavaju obezbeđujući miran i lep san.

Kupovinu dušeka i jastuka obavite već danas posetom sledećih linkova: dušek Beauty Dreams MEMO SILVER i jastuk Aloe Vera Beauty Dreams.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR