Zakorači u Asus svet laptopova.

Zakorači u Asus svet laptopova.

930
0
PODELI
Asus gaming laptopovi iz ROG i TUF serije

Asus, osnovan 1989. godine u Tajvanu, jedan je od najpoznatijih proizvođača laptopova na tržištu. Nudi veliki asortiman laptopova visokog kvaliteta, a posebno se izdvajaju gaming modeli. Njihovi gaming laptopovi inspirisani su snažnim, oštrim i elegantnim linijama.

Kompanija Asus konstantno se vodi inovacijama i izuzetno je strastvena prema tehnologiji. Svakodnevno istražuje nove ideje i na osnovu iskustva korisnika unapređuje svoje postojeće modele.

Ukoliko ste u potrazi za gejmerskim laptopom, otkrijte benefite Asus gaming laptopova i njihovih ROG i TUF serija.

Prednosti korišćenja Asus gaming laptopova

Asus gaming laptopovi su izrađeni od veoma kvalitetnih materijala, pouzdani su i veoma stabilni. Kako poseduju procesore najnovijih generacija, možete se uvek osloniti na njih. Većina gaming modela opremljena je procesorima Intel Core i7, Intel Core i9, AMD Ryzen 7 i AMD Ryzen 9.

Kada je u pitanju hard disk i raspoloživi kapacitet, Asus gaming laptopovi uglavnom su potkovani onim najbržim SSD-ovima i to velikih kapaciteta – 512 GB, 1 TB ka naviše. Tako da vrlo lako možete igrati igrice, smeštati čak i veće instalacione fajlove, a da vam pri tome ostane dovoljno prostora za fotografije, muziku, filmove i druge sporedne fajlove.

Naravno kada su u pitanju grafičke ni tu se nije štedelo na kvalitetu, jer dobra grafika posebno utiče na gejmersko iskustvo. NVIDIA GeForce RTX 3060 grafičke karte su posebno zastupljene kod Asus modela i potrudiće se da vi uvek prvi ugledate protivnika.

Ekrani su uglavnom IPS, upotpunjeni Anti-Glare premazom i Adaptive-Sync tehnologijom. Radna memorija je isto na zavidnom nivou, od 16 GB ka naviše.

Sve u svemu, kada pogledate bilo koje specifikacije Asus laptopova bićete fascinirani, pogotovo kada su u pitanju gaming modeli iz ROG i TUF serije.

Razlike između Asus ROG i Asus TUF serije gaming laptopova

Za igranje najnovijih igara na gotovo maksimalnim podešavanjima Asus ima odličan izbor. Posebno se ističu njegove serije ROG i TUF. Pogledajte šta navedene dve serije skrivaju u svom imenu.

Asus ROG laptopovi u skraćenici svog naziva kriju Republic of Gamers, što vas po samom nazivu lako upućuje na glavnu namenu ovih sjajnih laptopova. Sa modelima iz ove serije bićete uvek spremni da zaigrate najaktuelnije naslove na skoro maksimalnim podešavanjima. Dolaze sa najnovijim NVIDIA ili AMD grafičkim kartama.

Asus TUF laptopovi iza akronima otkrivaju The Ultimate Force. Ovi modeli vas upućuju na ultimativne bitke dajući vam dodatnu moralnu podršku u igri. Pogodni su za gotovo sve najnovije naslove, samo ih grafički ne treba previše opterećivati, kako su nešto manje izdržljiviji u tom polju u odnosu na ROG modele.

Logotipi Asus ROG i TUF serije

Preporučujemo vam dva izuzetna modela Asus laptop računara iz ROG i TUF serije za nezapamćeno uživanje u gejmingu!

Futuristički laptop Asus ROG Zephyrus G14

Zahvaljujući svom QHD IPS ekranu sa brzinom osvežavanja od 120 Hz Asus ROG Zephyrus G14 laptop ne zna za granice u pogledu preciznosti detalja na ekranu. Ekran ima i Anti-Glare premaz, tanak sloj koji smanjuje količinu odsjaja i omogućava vam da igrate igrice u bilo kakvim uslovima osvetljenja.

Displej je zasnovan na Adaptive-Sync tehnologiji koja sinhronizuje brzinu osvežavanja ekrana sa sadržajem u cilju smanjivanja vidljivog „kidanja” uzrokovanog fluktuacijama pri brzini kadrova. Zahvaljujući ovoj mogućnosti igraćete nesmetano bez suženja ekrana ili nekog neželjenog prekida čak i u najzahtevnijim igrama.

Kako je njegova dijagonala veličine 14 inča, a težina 1,7 kg svoju igru ponećete bilo gde sa lakoćom. Tastatura sa pozadinskim osvetljenjem oduševiće vas svojim dizajnom, ali i mogućnostima kako izuzetno brzo reaguje obezbeđujući preciznu kontrolu tokom igre.

Futuristički laptop Asus ROG Zephyrus G14

Ovaj Asus gaming laptop ima moćan procesor AMD Ryzen 9 5900HS najnovije generacije, brzine 3,1 GHz do 4,5 GHz i učiniće da svako vaše oružje bude ultimativno i pogubno za ostale igrače. Ima ukupno 16 GB DDR4 RAM-a i SSD od 1 TB koji će učiniti da budete najbrži u svakom igračkom naslovu.

NVIDIA GeForce RTX 3060 grafika sa 6 GB GDDR6 memorije omogućiće vam da igrate igricu u najboljoj rezoluciji, bez da propustite bilo koji detalj. Protivnika uvek videćete prvi! Sada je vreme da još samo vi imate brz odziv.

Dodatni bonus na sve ove sjajne specifikacije jeste i Windows 10 Home operativni sistem, koji će vam instant omogućiti da pokrenete vašu omiljenu igricu.

Ono što možemo sa sigurnošću potvrditi jeste da je Asus ROG Zephyrus G14 izuzetan gejmerski laptop kako u pogledu dizajna, tako i na polju performansi.

Nezaustavljivi laptop Asus TUF Gaming F15

Laptop Asus TUF Gaming F15 FX506HM-HN002 ima Full HD IPS ekran dijagonale 15.6 inča. Takođe, kao i prethodni model poseduje fantastični Anti-Glare premaz, koji smanjuje odsjaj na ekranu. Za nesmetan prikaz igrice tu je i Adaptive-Sync tehologija zadužena za sinhronizaciju brzine osvežavanja ekrana sa igricom. Fluktuacija u igrici neće biti, slika će biti savršeno jasna.

Za razliku od ROG modela ovaj Asus gaming laptop ima tastaturu sa RGB pozadinskim osvetljenjem, koje atmosferu igranja omiljenih naslova tokom noći posebno upotpunjuje.

Nezaustavljivi laptop Asus TUF Gaming F15Intel Core i7-11800H procesor sa čak 8 jezgra, brzine 2,3 GHz do 4,6 GHz u kombinaciji sa radnom memorijom od 16 GB DDR4 ispunjavaće vaše igračke zahteve munjevitom brzinom.

Za skladištenje većih instalacija igrica tu je brzi SSD veličine 1 TB, koji će ujedno ponuditi dovoljno prostora i za sve vaše sekundarne fajlove – muziku, filmove, slike.

Njegova grafička karta NVIDIA GeForce RTX 3060 sa memorijom GDDR6 od 6 GB obezbediće vam najviše rezolucije u gejmerskim poduhvatima. Imaćete posebnu nadmoć u borbi i doživeti foto-realističnu igru.

Odabirom Asus TUF Gaming F15 laptopa neće pogrešiti, samo ćete izgraditi svoj igrački stil i doživljaj igranja podići na znatno višu lestvicu.

Ako vas budu zanimali još neki predlozi igračkih modela ili laptopovi za neke druge namene na raspolaganju vam je i dodatna pomoć za izbor laptopa.

Dok za vaše poslovne potrebe i zabavu tu su Dell Vostro laptopovi koji za razliku od Asusa svoju publiku pronalaze najviše u poslovnom svetu.

Uz neverovatne Asus gaming laptopove – pripremite se i vladajte igrom!

Neopozivo je da Asus pravi izuzetne gejmerske laptopove koji osvajaju dizajnom i svojim moćnim performansama. Iz njegovog asortimana gaming laptopova posebno se izdvajaju ROG i TUF serija.

Da li će vam se više svideti model iz Asus ROG ili Asus TUF linije to je stvar ličnog ukusa. Ono što je sigurno jeste da su obe serije dizajnirane da maksimalno isprate svaku vašu gejmersku misiju.

Zakoračite u gejming svet uz neki od Asus modela, nećete se pokajati.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR