Zakorači u Asus svet laptopova.

Zakorači u Asus svet laptopova.

664
0
PODELI

Gaming laptopovi inspirisani su snažnim, oštrim i elegantnim linijama. Pružaju utisak ogromne snage. Uz inovacije na matičnim pločama poznatim po svojim ekskluzivnim tehnologijama, koje igračima uvek daju prednost, tu je i Asus DirectCU rashladna tehnologija. Inovativne periferije povećavaju celokupno iskustvo igranja!

WinWin vam preporučuje tri izuzetna modela laptop računara za nezapamćeno uživanje u gejmingu!

Asus STRIX GL704GV-EV008 donosi vam još više snage i stila za vaš FPS e-sport gaming. On nema premca jer može da se pohvali prvim 144Hz ekranom na svetu, sa super tankim okvirom i ultrabrzim vremenom odziva od 3ms. Tastatura brzog odziva, sa Overstroke tehnologijom osigurava preciznu kontrolu nad vašim oružjem, dok patentirani RangeBoost sistem sa više antena garantuje izuzetno pouzdanu WiFi pokrivenost širokog opsega. Kako bi vam omogućio nadmoć u borbi, ovaj moćni gaming laptop sadrži HyperCool Pro rashladni sistem, koji pruža ekstremno hlađenje. Veoma velika brzina osvežavanja pruža pravo iskustvo sa minimalnim ulaznim kašnjenjem, dok super brzo vreme odziva smanjuje pojavu “duhova” i zamućenje pokreta, kako biste dobili jasnije slike. Pored Intel Core procesora 8. generacije sa kapacitetom memorije od 16GB DDR4, uključuje i novu NVIDIA GeForce RTX2060, sa 6GB DDR6 i podršku za neverovatno fotorealističnu grafiku zahvaljujući real-time ray praćenju i AI poboljšanju obrade slike. VR-ready NVIDIA GeForce RTX2070 grafika vas stavlja pravo u centar akcije. Istražite fantastična digitalna bojna polja u glatkom VR-u, bez kašnjenja i kočenja. Laptop Asus STRIX je moćniji nego ikada ranije! Za posao i zabavu, sa besplatnim softverom u paketu.

Kod Asus ROG Strix Scar GL504GV laptopa preciznost ne zna za granice, zahvaljujući prvom 144Hz super-narrow-bezel ekranu sa ultrabrzim vremenom odziva, za ultra precizno ciljanje, ROG Strix Scar nema premca! Tastatura koja brzo reaguje sa tehnologijom Overstroke obezbeđuje preciznu kontrolu vašeg oružja. Ovaj moćan gaming laptop uključuje HYperCool Pro sistem za toplotnu energiju što obezbeđuje potrebno hlađenje da bi se sve maksimalno dobilo iz 8. generacije Intel Core i7 procesora i grafike NVIDIA GeForce GTX 10 serije. Nadogradite vatrenu moć – to je ultimativno oružje za najžešće bitke! VR-Ready Grafika NVIDIA GeForce GTX 1060 i 1070 serije, omogućava da istražite digitalno bojno polje u glatkoj, nisko-latentnoj i stutter-free VR. ROG Strix Scar je sertifikovan od strane aplikacija Microsoft za Windows Mixed Reality. Uz tastaturu napravljenu za gaming, ovo je izuzetan gejmerski laptop jedinstvenog dizajna i vrhunskih karakteristika.

Sa najnovijom NVIDIA GeForce RTX 2070 grafikom i Intel Core i7 procesorima 8. generacije, Asus ROG Strix Scar GL704GW daje izuzetnu snagu i poseban stil FPS e-sports igranju. Sa izuzetnim odzivnim vremenom, daje neuporedivu glatkoću odgovora. Za dodatnu prednost u žaru bitke, ovaj moćan laptop ima ekskluzivni HyperCool Pro sistem hlađenja koji vam omogućuje da u potpunosti oslobodite potencijal svojih visokih performansi. Nudi nezaustavljivu kombinaciju grafike visokih performansi i brzog prikaza u kompaktnom dizajnu! Uz procesor Intel Core 8. generacije i do 32 GB DDR4 memorije, uključuje nove grafičke procesore NVIDIA GeForce RTX 20-e serije, sa do 8 GB VRAM-a i podršku za fotorealističnu grafiku zahvaljujući praćenju zraka u stvarnom vremenu, uz AI poboljšanje obrade slike. Da bi vam pružio maksimalnu prednost u borbi, ima prvi na svetu 144Hz super-uski ekran, sa 3ms GTG vremena odziva za sve hardcore i e-sports igrače. Novi dizajn sa manje ometajućim okvirom, omogućuje kompaktnije telo, koje je uže i lakše, tako da se možete boriti kud god krenuli! Granica između pobede i poraza može se meriti u delićima sekunde. Uvek imate super glatke slike sa malo ili bez zamućenja pokreta. Sa vekom trajanja od 20 miliona pritisaka na tipke, ROG Strix Scar GL704GW ima jednu od najtrajnijih tastatura – dvostruko više od trenutnog industrijskog standarda.

Uz neverovatne Asus gaming laptopove – pripremite se i vladajte igrom!

Predstavljene modele možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ih kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR