Za zdravo telo i zdrav duh – blender Vox NB 602

Za zdravo telo i zdrav duh – blender Vox NB 602

2626
0
PODELI

Predstavljamo vam vrhunski blender kompanije Vox – NB 602!

Upotrebom Vox blendera NB 602 pripremaćete izvrsne voćne napitke i šejkove od voća/povrća. Za razliku od sokovnika koji isključivo cedi namirnice, blender pomaže da izabrane namirnice zadrže sva hranljiva vlakna. Veoma je bitno da pri kupovini obratite pažnju na kvalitet povrća/voća.

Vox NB 602

Način upotrebe

Prvo je potrebno da blender postavite na stabilnu površinu (radni deo u kuhinji). Zašrafite krstasto/ravno sečivo na dnu posude za blendiranje (pogledati sliku u nastavku). Neophodno je da postolje sečiva čvrsto postavite, inače postoji rizik od prolaska vode.

Vox NB 602

Nakon toga, dodate voće ili povrće isečeno na sitne komade i odgovarajuću količinu prečišćene vode u posudu za blendiranje. Bitno je da odabrana mešavina ne prelazi maksimum na skali posude. Stavite poklopac na posudu za blendiranje, zavrtite je u smeru kazaljke na satu i vaš napitak biće gotov za samo 30 sekundi.

Specifikacija

Napon 220V~240V
Frekvencija 50Hz
Priključna snaga 600W
Zaštita od električnog šoka II nivo

*Neprestani rad bilo koje od operacija ne sme preći 60 sekundi. Motor na ovom aparatu ima uređaj za zaštitu od pregrevanja. Aparat će se sam ugasiti ukoliko do toga dođe. U tom trenutku treba da isključite strujni kabl i aparat ponovo uključite kada se potpuno ohladi.

Čišćenje i održavanje

Prilikom čišćenja blendera obavezno ga isključite iz struje. Sečivo je veoma oštro, voditi računa da ne povredite ruke prilikom čišćenja. Za pranje glavnog motora nemojte koristiti direktno vodu, to će uzrokovati otkazivanje motora i prekidača. Telo blendera čistite vlažnom krpom, a ne direktno vodom. Ostale delove aparata najbolje je da operete pod mlazom vode, ne preporučujemo korišćenje mašine za sudove u ovom slučaju.

Nemojte da čekate, već danas započnite zdravu ishranu uz blender Vox NB 602 koji možete poručiti na sledećem linku.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR