Za vaše poslovne potrebe i zabavu tu su Dell Vostro laptopovi

Za vaše poslovne potrebe i zabavu tu su Dell Vostro laptopovi

5188
0
PODELI
Dva biznismena sede u kancelariji za radnim stolom i koriste laptopove
Izvor: Designed by Freepik

Sada kada je rad na daljinu sve učestaliji važnost tehnologije se oseća više nego ikada. U skladu sa tim više je nego neophodno imati dobar laptop kako bi se poslovne obaveze obavljale lakše i bez smetnji.

Kompanija Dell se na tržištu poslovnih laptopova veoma visoko kotira. Iz njenih brojnih serija, posebno se u ovim oblastima ističu Dell Vostro modeli.

Otkrijte više detalja o samoj Vostro liniji i pogledajte koji modeli mogu biti odlični za vaše poslovne izazove.

Zašto izabrati Dell Vostro poslovni laptop?

Poslovni laptopovi obično rade oko osam sati svakog dana i u poslednje vreme koriste se učestalo za obavljanje video poziva. Zato je važno da ovi modeli budu oplemenjeni određenim specifikacijama koji se uklapaju u potrebe poslovnog sveta.

Dell Vostro laptopovi se savršeno uklapaju u poslovnu priču. Namenjeni su prvashodno za mala i srednja preduzeća, a samo neki od razloga zbog kojih su idealni za zaposlene su:

  • Otpornost i trajnost
  • Dužina trajanja baterije
  • Širok izbor portova
  • Udobna tastatura
  • Lagan dizajn

Dell laptopovi iz Vostro linije definitivno imaju ključne karakteristike za povećanje efikasnosti i brže izvršavanje poslovnih zadataka.

Iz WinWin ponude posebno izdvajamo nekoliko modela koji će vam pomoći u ispunjavanju svakodnevnih poslovnih zadataka.

Uz laptop Dell Vostro 3510 NOT18569 bićete efikasniji na radnom mestu

Laptop Dell Vostro 3510 NOT18569 dizajniran je da podrži rad poslovnih korisnika. Ponudiće vam besprekornu fleksibilnost u poslovanju za mali poslovni budžet.

Njegov ekran je Full HD WVA veličine 15.6 inča sa Anti-Glare zaštitnim premazom koji smanjuje odsjaj. Što je izuzetno korisno ukoliko radite u kancelariji sa velikom količinom prirodne svetlosti.

Poslovni laptop Dell Vostro 3510 NOT18569

Dell Vostro 3510 NOT18569 ima Intel Core i5 procesor 11. generacije sa 4 jezgra i brzinom od 2,4 GHz do 4,2 GHz. Dodatno tu je i radna memorija DDR4 veličine 8 GB koja upotpunjuje brzinu njegovog rada.

Za dodatno ubrzanje tu je SSD veličine 256 GB koji nudi dovoljno prostora za skladištenje različitih fajlova – dokumenata, tabela, prezentacija i drugih materijala. Grafička karta je NVIDIA GeForce MX350, obezbeđuje odličan grafički prikaz detalja, tako ćete obavljati vaš posao bez dodatnih naprezanja vida.

Autonomiju rada mu pruža izdržljiva 3-ćelijska litijum-polimerska baterija kapaciteta 41 Wh (vat-čas). Uz laptop dobijate strujni adapter snage 65 W. Tastatura ima jednobojno osvetljenje, izuzetno je ugodna za korišćenje. Njegova masa je 1,69 kg lako ćete ga nositi na posao, a nakon radnog vremena po potrebi i kući.

Potpuno je opremljen za rad kako ima operativni sistem Ubuntu. Dell Vostro 3510 NOT18569 omogućava vam da budete svakodnevno maksimalno produktivni, iskoristite njegove mogućnosti.

Sa Dell Vostro 3510 NOT18556 laptopom završite zadatke pre roka

Laptop Dell Vostro 3510 NOT18556 takođe predstavlja odličan poslovni laptop po veoma pristupačnoj ceni, koji će vas služiti dugovečno.

Njegov ekran je Full HD WVA dijagonale 15.6 inča sa Anti-Glare zaštitnim slojem koje sprečava pravljenje odsjaja. Pogotovo koristan u veoma osvetljenim radnim prostorima, gde zavese ili venecijaneri ne zaustavljaju prirodnu svetlost u potpunosti.

Dell Vostro 3510 NOT18556 poslovni laptop

Dell Vostro 3510 NOT18556 poseduje Intel Core i3 procesor 11. generacije sa 2 jezgra i brzinom u rasponu od 1,7 GHz do 4,1 GHz. Ima DDR4 radnu memoriju veličine 8 GB za dodatnu efikasnost pri radu.

Njegov hard disk je SSD i nudi 256 GB prostora za čuvanje različitih fajlova – slika, video zapisa, prezentacija, tabela. Grafička karta je integrisana Intel UHD i kristalno jasno prikazuje sadržaj bez ikakvih smetnji.

Laptop Dell Vostro 3510 poseduje veoma kvalitetnu 3-ćelijsku litijum-polimersku bateriju istrajnosti do 41 Wh (vat-čas). Uz laptop naravno dobijate strujni punjač snage 65 W. Zahvaljujući njegovoj maloj težini od 1,69 kg lako ćete ga po potrebi nositi na različita mesta, na posao ili kući.

Dell Vostro 3510 NOT18556 dolazi sa Ubuntu operativnim sistemom spremnim za obavljanje svih poslovnih obaveza, ali na kraju radnog vremena i za zabavu.

Dvoumite se između Dell i Asus laptopa?

Opšte je poznato da su Dell i Asus dva najpopularnija proizvođača laptopova. Dell je poznat po svojim pristupačnijim laptopovima, dok za Asus laptop morate izdvojiti nešto više budžeta.

Dell laptopovi se dodatno ističu po svom elegantnom i tankom dizajnu. Dok je Asus nešto robustniji, kako je usmeren više na gejmere.

Dell laptopovi svoju osnovnu svrhu pronalazi za kućne korisnike, đake, studente, radnike i poslodavce. Dok, Asus laptopovi, posebno njihove ROG i TUF serije, su nešto više naklonjeni gaming svetu.

Asus VS Dell laptopovi

Međutim, ukoliko želite da koristite Dell laptop za posao, ali ste i pasionirani gejmer u vodiču za izbor gaming laptop računara pronaćićete adekvatne Dell modele.

Kao što i sami vidite poređenje Dell i Asus laptopova predstavlja možda malo teže rešivi rebus. Međutim, kada odvojite vreme da precizirate svoje potrebe i uporedite specifikaciju po specifikaciju, postoje jasne razlike koje treba razmotriti.

Na kraju, sve zavisi od toga za šta ćete laptop najviše koristiti.

Obezbedite Dell Vostro laptop za moćnu produktivnost u pokretu

Dell Vostro laptopovi svoje mesto nalaze u poslovnom svetu i to vrlo zasluženo kako su njihove glavne odlike istrajnost i pouzdanost.

Pored obavljanja poslovnih zadataka nakon iscrpnog radnog dana omogućiće vam da gledate omiljene filmove, slušate muziku, pa čak i da zaigrate manje zahtevne igrice.

Ukoliko se odlučite za Dell Vostro laptop, nadamo se da će vaše iskustvo biti pozitivno jer ništa manje ne očekujemo od ovako sjajnog brenda.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR