Za tople i opuštajuće dane uz Prosto FH-200IP3 grejalicu za kupatilo

Za tople i opuštajuće dane uz Prosto FH-200IP3 grejalicu za kupatilo

1377
0
PODELI

U jesen, kada temperatura počinje brzo da pada, vreme je da razmislite o načinu na koji ćete najefikasnije zagrejati svoj dom, a naročito kupatilo, kako biste mogli nesmetano funkcionisati. Stara mudrost kaže: Ne postoji loše vreme, postoji loša odeća i još gore grejanje! Kada je hladno vreme sa niskom temperaturom napolju, a naročito u stanu, jasno je da ne možete u kući biti u bundi i čizmama! A tek tuširanje u takvim uslovima, zaista je najgora mora. Rešenje za takve situacije je samo jedno: obezbedite dobro grejanje, naročito u kupatilu! Najpristupačniji i najjednostavniji način da zagrejete svoje kupatilo je grejalica. WinWin vam zato, preporučuje kupatilsku grejalicu sa ventilatorom Prosto FH-200IP3 od 2000W, jer sa ovim uređajem zagrevanje vazduha nije teško i traje kratko. Ova prenosiva grejalica je savršeno rešenje za sve ljude kojima je gotovo uvek hladno, jer pruža toplotu koja je neophodna, skoro u trenu.

Prosto grejalica FH-200IP3, je elegantnog dizajna, sa ventilatorom za izduvavanje vazduha. Snaga je podesiva u dva stepena, a ventilator može posebno da se uključi tako da izduvava vazduh i bez zagrevanja. Ona je odlično rešenje za kupatila i vlažne prostorije, jer ima masivno plastično kućište i IPX2 zaštitu, što znači da je zaštićena od kapljica vode koje padaju pod uglom od 15°. Njena podesiva snaga je (2 x 1000 W), težina je 1.7 kg, boja bela, a dimenzije 360x285x164 mm. Ima svoj termostat i nazidna je.

Ovo je efikasno grejanje za svakodnevnu upotrebu, jer Grejalica Prosto FH-200IP3, brzo proizvodi toplotu za prostor do 15m2 i zagreje ga za samo nekoliko minuta. I ne samo to, već njome možete zagrejati zatvorenu terasu ili lođu, kao i garažu, ili bilo koju drugu prostoriju, ne veću od 15m2. Ona će vam uvek pružiti komfor i udobnost.

Zato, donesite pametnu odluku i nabavite svoju Prosto FH-200IP3 kupatilsku grejalicu! Kada tu odluku sprovedete u delo, pitaćete se zašto to niste uradili ranije.

Prosto FH-200IP3 grejalicu za kupatilo možete poručiti odmah, putem WinWin web sajta, ili je kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR