Za topao dom, tu je Plamen.

Za topao dom, tu je Plamen.

1003
1
PODELI

Grejna sezona je uveliko počela, a ukoliko se još uvek niste pripremili za hladne dane, predstavljamo Vam Plamen grejna tela.

Fabrika Plamen je jedna od najvećih livnica u Evropi koja koristi isključivo najkvalitetnije materijale pri izradi svojih proizvoda. Samim tim, trajnost je zagarantovana. Sam proces proizvodnje je pod rigoroznim uslovima koji su propisani od strane Evropske Unije. Svedok kvaliteta Plamen grejnih tela jeste to što su zastupljeni u domovima širom Evrope i sveta već 85 godina.

Upravo u WinWin asortimanu očekuje Vas širok asortiman Plamen peći, kamina i šporeta.

Moderan dizajn i izuzetan kvalitet krase Plamen 850 GLAS šporet na čvrsto gorivo. Odlikuje  ga snaga od 8kW, tako da je sposoban da zagreje čak i velike prostorije. Takođe, poseduje i veliku rernu i fioku za odlaganje drva. U svakom slučaju, ovaj šporet predstavlja Vaš pravi izbor, jedino što je na Vama jeste da se opredelite za boju. Neka Vaša kuhinja odiše kvalitetom i modernim dizajnom.

Kamin na čvrsto gorivo koji je izrađen od gusa i garantuje dugotrajnost jeste FRANKLIN. Upravo ovaj kamin poseduje velika vrata sa staklom. Stoga, okupite sebi drage ljude i uživajte u toplini doma. Neka Plamen ugreje Vaša srca, prepustite se i uživajte u doživljaju otvorene vatre.

DORA 10 peć na čvrsto gorivo je tako mala, a sposobna da proizvede 7kW toplote. Budući da su glavni elementi izrađeni od gusa, a okvir od emajliranog čeličnog lima, to opravdava težinu od 65kg. I ne samo to, tu su i rasterač vatre, fina regulacija vazduha, a ostakljena vrata pružaju mogućnost dodatnog užitka.

U susret hladnim danima, Plamen grejna tela.

Plamen grejna tela možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ih kupiti u preko 120 WinWin maloprodajnih objekata širom Srbije.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR