Za savršen izgled dvorišta – Benzinska kosilica za travu Villager

Za savršen izgled dvorišta – Benzinska kosilica za travu Villager

1187
0
PODELI

Kiša je prestala, sunce izašlo, a trava samo raste. Put do urednog travnjaka definitivno nije jednostavan. Pred vama su sati i sati nege i fizičkog rada. Kako bi maksimalno olakšali, ovaj ne baš omiljeni posao, potrebno je izabrati pravu kosilicu. Kupovinom kvalitetne kosilice za travu, olakšaćete sebi, a rezultat će biti zadovoljstvo lepotom vašeg travnjaka. Kako kosilice troše vašu snagu, energiju i vreme, WinWin vam preporučuje, samohodnu benzinsku kosilicu Villager VRSH 555R, kako bi ste zaista uživali i u radu i u lepom i urednom okruženju.

Samohodna kosilica Villager VRSH 555R, idealan je izbor za veće, otvorene travnjake, bez velikih kosina i prepreka. Pokreće je vlastiti motorni pogon od 150 cm3, a na vama je samo da je usmeravate u željenom pravcu. Njene prednosti ogledaju se u brzini, manjem trošenju vaše snage i lakoći upravljanja. Samohodne kosilice, kao i automobili, mogu imati pogon na prednjim točkovima, na zadnjim, kao i na svim. Za veće i zahtevnije travnjake, svakako je dobar izbor ova kosilica, sa benzinskim motorom VGR 170. Ona je samohodna, sa 3 točka, koji su dimenzija: prednji: 200mm i zadnji: 300mm, te omogućava lako skretanje i pivotiranje, tako da je idealna za košenje oko drveća.

Većina Villager kosilica je opremljena sakupljačem za travu, a ova i setom za malčing i opcijom bočnog izbacivanja otkosa. Dakle, vrlo je bitno da li želite da vaša kosilica prikuplja otkos, ili posebnim malčing setom, od otkosa pravi najfinije čestice koje posle padaju nazad na travnjak. Na ovaj način dobićete zdrav i otporan travnjak. Ukoliko teren na kojem se nalazi travnjak koji održavate nije baš najidealniji, onda je ova snažna Villager VRSH 555R kosilica, sa opcijom bočnog izbacivanja, kao stvorena za vas.

Njena snaga je 2.5Kw, ima metalno kućušte i preporučuje se za površinu košenja od 1500 m².  Broj obrtaja u minuti je 2800, a širina sečenja je 53 cm. Visina sečenja je 2,5cm -7,5cm, centralno u 6 nivoa. Kapacitet korpe je 65L, dok je masa kosilice 34 kg, što sve zajedno omogućava, zaista lako manevrisanje. Način na koji je postavljen prednji točak omogućava skretanje bez teškoća.

Taj pogon na prednjem točku olakšaće manevar, što ćete posebno ceniti prilikom košnje složenijih travnjaka.

Što snažniji motor, bolje su performanse. Samohodna kosilica Villager VRSH 555R i više nego dobro, će obavljati zadatke koje stavite pred nju. Obzirom da je motor jedan od najvažnijih delova vaše kosilice osigurajte se i kupujete kvalitetne kosilice, proverenih proizvođača, kako za godinu ili dve ne bi morali da je popravljate, ili nabavljate novi uređaj.

Trend u kosidbi travnjaka je malčiranje, umesto sakupljanja. Rad bez korpe za prikupljanje štedi vreme i novac, jer malč osigurava kontinuiranu, prirodnu metodu đubrenja. Pored toga, održivi sloj hranljivih sastojaka štiti travnjak od isušivanja i efekata jake kiše. Zato koristite maksimalno ovu prednost koju Villager VRSH 555R ima i kupite s’ poverenjem, ovaj uređaj za savršen travnjak.

Prema svim kriterijumima praktičnosti i lakoće rada, kao i odličnim performansama, Villager VRSH 555R kosilica, će biti po vašoj meri i meri savršeno pokošenog travnjaka, oko vašeg doma.

Villager VRSH 555R kosilicu možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR