Za one koji uživaju u ljubavi i dobroj zabavi!

Za one koji uživaju u ljubavi i dobroj zabavi!

877
0
PODELI

Ljubav je inspiracija svih pesama sveta. Dobrom muzikom se ljubav najlepše izražava, a dobra muzika moćnim niskim, toplim srednjim ili reskim visokim tonovima koje daje dobar zvučnik, idealno se reprezentuje. Zato odaberite zvučnik koji odgovara vašim potrebama i izrazite ljubav na najlepši mogući način. Bluetooth zvučnici su jedna od najboljih stvari koje možete da imate i zato vam WinWin preporučuje Blueberry BoomCat 9 jer je zaista revolucionaran, za prave ljubitelje muzike.

Omogućava vam da slušate muziku u toliko različitih situacija, bilo da ste u pokretu, kod kuće, na vodi, u automobilu, vozu… gde god da ste, možete slušati kvalitetnu muziku. Bluetooth zvučnici su izuzetno praktični, lagani, često otporni na vodu, prašinu, dostupni u raznim dimenzijama, bojama i izrađeni od najrazličitijih materijala. Kao takvi, pružaju  širok spektar mogućnosti, u zavisnosti od vaše mašte i želja. Dovoljno je samo ih upariti, sa bilo kojim uređajem i žurka može da počne.

Novi moćni bluetooth zvučnik, Blueberry BoomCat 9, snage od čak 20W, idealan je izbor za svaku priliku i svako mesto. Povezivanje je preko Bluetooth verzije 5.0, a podržava: 2DPV1.3,AVRCPV1.5, HFPV1.6, HSPV1.2. Atraktivan dizajn, kao i sjajan kvalitet zvuka i bas, učiniće da uživate u omiljenoj muzici gde god se nalazite, a hands-free mod olakšaće vam razgovor telefonom. Vreme reprodukcije muzike je do 4-6h (u zavisnosti od jačine zvuka i audio moda). Dimenzije zvučnika su 130x120x280mm, a težina 1.1kg. Vodootporan je i ima Litijum-jonsku polimer (3.7V, 3600mAh) bateriju. Bluetooth Hands – free, BlueLink+, omogućavaju povezivanje 2 BT zvučnika na 1 mobilni uređaj. Uz odlične performance, dobro raspoloženje i novi BoomCat 9, zabava može da traje, bilo kada i bilo gde.

Odaberite mesto na kom planirate da slušate muziku, postavite svoj novi bluetooth zvučnik, doživite sve njegove prednosti. Vaš novi prenosivi zvučnik, povežite sa drugim uređajima putem bluetooth veze i jednostavno uživajte! Bluetooth konekcija je važna, ako preferirate da slušate muziku putem mobilnih telefona, a da pri tom svoj mobilni telefon koristite i za druge stvari. Slušajte muziku i na mestima sa puno vode i prašine, jer je vaš BoomCat 9 otporan na tečnost ili čvrste materije. Ako želite da muziku slušate na moru, gde ima dosta vode i peska, onda će vam biti potreban baš ovaj zvučnik. Javite se na hands-free pozive ili iskoristite mogućnost konferencijskih poziva. Pametni zvučnici postaju sve popularniji, pa je BoomCat 9, zaista dobar izbor.

Kada nekog volimo, pokrenuti smo da tu emociju pokažemo na najrazličitije načine. Nije dovoljno nekome govoriti da ga volite, već te izjave moraju biti pokrepljene adekvatnim postupcima. Recite to, jasno i glasno, muzikom, glasom, kako god… preko sjajnog Blueberry BoomCat 9 zvučnika.

Blueberry BoomCat 9 zvučnik možete poručiti odmah putem WinWin sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR