Yu Yunicorn predstavljen u Indiji – 5.5 inča, FHD ekran, 4GB RAM

Yu Yunicorn predstavljen u Indiji – 5.5 inča, FHD ekran, 4GB RAM

3246
0
PODELI

Indija je u poslednje vreme vrlo plodno podneblje kada su pametni telefoni u pitanju. Novi modeli sa odličnim karakteristikama se stalno predstavljaju, a i Apple se bori da zauzme što veći deo kolača fabrički repariranim modelima (mada, izgleda da mu to neće poći za rukom). Kada su Android telefoni u pitanju, postoje brojni lokalni brendovi. Jedan od njih je Micromax sa svojim podbrendom, Yu Televentures. Yu linija proizvoda dobila je novog člana, fablet pod nazivom Yunicorn!

Yu Yunicorn 03

Ovaj model ima vrlo zanimljive specifikacije, uključujući 5.5-inčni Full HD (1920×1080) ekran sa Gorilla Glass 3, MediaTek Helio P10 Octa-Core čipset (4x 1.8GHz, 4x 1.4GHz), 4GB RAM, 32GB interne memorije, kameru od 13Mpix sa dual-LED blicem na poleđini i kameru od 5Mpix na prednjoj strani. Tu je i baterija od 4000mAh, podrška za 4G LTE, čitač otiska prsta u home tasteru na prednjoj strani, metalni okvir i hibridni microSD/SIM2 slot.

Yu Yunicorn 02

Telefon je debeo svega 8.5mm, a okvir i poleđina su mu izrađeni od metala. Pokreće Android 5.1 (Lollipop) odmah iz kutije, koji je vrlo blizak čistom, Nexusolikom Androidu, ali sa par sitnih izmena poput vertikalnog prikaza instaliranih aplikacija i crno-belom modu rada koji produžava trajanje baterije. Yu je izjavio da će Android 6.0.1 stići kao unapređenje mesec dana nakon početka prodaje telefona.

Očekuje se da krene sa prodajom 7. juna po ceni od 223 dolara. Biće dostupan u srebrnoj, sivoj (grafitnoj) i zlatnoj boji.

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR