Uvek puna baterija uz Yenkee YPB 0160BK Power Bank.

Uvek puna baterija uz Yenkee YPB 0160BK Power Bank.

917
0
PODELI

Ukoliko vam je zaista dosta pametnih uređaja koji su prazni nakon samo par sati korišćenja, tada dopustite da vam predstavimo uređaj koji će vam promeniti život. Eksterna baterija, prenosni punjač ili Power Bank, praktičan je uređaj kojim možete puniti sve uređaje koji imaju USB i micro USB ulaz – mobilne telefone, tablete, kamere, fotoaparate ili e-čitače knjiga.

Koliki kapacitet eksterna baterija treba da ima, zavisi od toga kako i za šta ćete je koristiti. Preporučljivo je da Power Bank ima dovoljno veliki kapacitet, da minimalno jednom može u potpunosti napuniti vaš uređaj. Ako idete na putovanje i nameravate puno da fotografišete, tada je Power Bank većeg kapaciteta bolja opcija. Power Bank od 6000mAh bez problema može u potpunosti napuniti mobilni telefon i to nekoliko puta. Takođe, na Power Bank možete povezati više uređaja. Možete ga lako poneti i koristiti bez problema.

Kompaktan i lagan mobilni punjač kapaciteta 6000mAh, Yenkee YPB 0160BK odličan je izbor za vas, jer ga odlikuje brzo punjenje i visoka efikasnost prenosa. Uz dodatne funkcije kao što su pametno punjenje, gde Power Bank prepozna kada ste na njega povezali uređaj i automatski ga počne puniti, kao i punjenje više uređaja odjednom, uz informaciju o trenutnom stanju kapaciteta, zaista olakšava svakodnevno funkcionisanje.

U kompletu je uz Power Bank, punjač i USB kabl, kao i inteligentni program zaštite, koji sprečava prepunjavanje, pražnjenje i kratak spoj. Nemojte dopustiti da se vaš mobilni ili drugi uređaj u potpunosti isprazne nego ga priključite na Power Bank. Ovaj uređaj ispunjava sve zahteve u pogledu kapaciteta i brzine punjenja. On je sve što vam treba da vaši mobilni uređaji uvek budu napunjeni i funkcionalni, kada su vam potrebni.

Ne dozvolite da vam ponestane energije, izaberite Yenkee YPB 0160BK Power Bank!

Yenkee YPB 0160BK Power Bank možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR