YENKEE proizvodi od sada i u Srbiji!

YENKEE proizvodi od sada i u Srbiji!

2424
0
PODELI

Računari, tableti, mobilni telefoni,… deo su našeg svakodnevnog života. Želeći da zaštitimo naše uređaje koji su stalno uz nas, u potrazi smo za raznim dodacima, koji ne treba samo da se ističu kvalitetom, već i dizajnom. YENKEE se ističe svojim stilom, sofisticiranim dizajnom i pristupačnošću. Ponuda kompanije YENKEE obuhvata razne grupe proizvoda, od miševa, tastatura, gejmerskih slušalica, pa sve do prenosivih zvučnika, futrola za tablet računare i torbi za laptopove, a zajedničko im je to što je kod svih fokus na kvalitetu, zanimljivim tehničkim rešenjima, inovativnom dizajnu i modnim/tehničkim trendovima.

Jedan od najpovoljnijih miševa za desktop/laptop računare trenutno je definitivno YENKEE YMS 1015, dostupan u crnoj, crvenoj i žutoj boji. Jednostavan dizajn, ergonomski oblik i optički senzor od 1000dpi odgovaraju svim tipovima korisnika, pa je pogodan za kućnu i poslovnu upotrebu.

Yenkee YMS 1015RD Red

Za one koji žele nešto više od svog miša, poput još preciznijeg optičkog senzora, podesive osetljivosti od 400 do 3200dpi, većeg broja tastera i mogućnosti za podešavanje težine miša koristeći tegiće, YENKEE Hornet YMS 3009 predstavlja idealan model.

Yenkee Hornet YMS 3009

Osobe koje preferiraju multimedijalne tastature zainteresovaće YENKEE YKB 1010 sa osloncem za dlanove i multimedijalnim tasterima. Izuzetno tanak dizajn uklapa se savršeno u svako radno okruženje, dok je preko posebnih tastera moguće brzo i lako upravljanje multimedijalnih funkcija računara, poput pojačavanja i utišavanja zvuka, pokretanja muzičkog plejera, prebacivanja na sledeću/prošlu muzičku numeru i drugo.

Yenkee YKB 1010

YENKEE YHP 3010 gejmerske slušalice pomažu gejmerima da nadmaše konkurenciju pomoću kvalitetne reprodukcije zvuka (32 Ohm, zvučnici od 40mm), dok bolje ugovaraju taktiku sa saborcima koristeći ugrađeni mikrofon visoke osetljivosti (-58dB). Pružaju perfektan zvučni doživljaj, jer izoluju spoljašnje zvuke, a udobne su za nošenje i omogućavaju višečasovno igranje igara ili slušanje muzike.

Yenkee YHP 3010

Dok sedite sa društvom, poželite da ponekad pustite omiljenu pesmu sa svog telefona, ali onda ubrzo odustanete jer se ne čuje dovoljno dobro. To rešava prenosivi, mali zvučnik YENKEE YSP 1005 sa ugrađenim zvučnikom snage 0.75W! Samo ga povežete na telefon ili tablet preko standardnog 3.5mm audio konektora, uključite ga, pustite omiljenu muziku i uživate!

Yenkee YSP 1005WH

Imate tablet računar i želite da ga žaštitite od ogrebotina i manjih padova? YENKEE YBT 0715 je stilizovana futrola za tablet koju svako može poželeti i imati! Univerzalna je i odgovara za sve tablet računare sa ekranom do 7 inča. Tablet se u nju lako smešta, a glatka unutrašnjost od mikrovlakana pruža optimalnu zaštitu od ogrebotina.

Yenkee YBT 0715RD

Sve više ljudi danas pribegava korišćenju laptop računara umesto klasičnog desktopa, jer zauzmaju malo prostora i omogućavaju lako prenošenje. Ali za nošenje laptopa potrebna je torba, što nije lako odabrati. Neka deluje slabo, druga je previše knap, trećoj nedostaju dodatni džepovi, četvrtoj je boja „čudna“,… Ali YENKEE YBN 1531 je idealna! Dodatno je ojačana i proštepana, pa uliva sigurnost prilikom nošenja laptopa. Veličinski je taman za laptop računare sa ekranom do 15.6 inča, a ujedno ima pregršt džepova unutra i spolja, pa se rokovnik, telefon, tablet i ostale sitnice mogu lako smestiti! Lepota je u oku posmatrača, ali sa YENKEE torbama teško je ostati ravnodušan!

Yenkee YBN 1531

Naravno, to nije sve, jer YENKEE ponuda obuhvata brojne periferijske uređaje, za svakog po nešto. Ukoliko niste videli ono što je Vama potrebno, kompletnu ponudu YENKEE proizvoda možete videti u ponudi na WinWin web sajtu.

YENKEE se igra, otkriva, zabavlja i izgleda sjajno!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR