Spremite se za tople dane, uz Xwave MF5 USB stoni ventilator.

Spremite se za tople dane, uz Xwave MF5 USB stoni ventilator.

995
0
PODELI

Stoni ventilator je električni uređaj koji se koristi za protok vazduha u svrhu lične udobnosti. Idealan je za manje prostorije sa slabijim protokom vazduha, u kući ili kancelariji. Donosi osvežavajući povetarac, za vreme vrelih letnjih dana. Zbog umerene radne brzine pogodan je za primenu dok radite za računarom, kuvate, peglate ili se bavite nekim drugim poslom, koji vas direktno greje. Osetite intenzivan nalet svežeg vazduha za tren, uz stoni ventilator Xwave MF5 USB, koji vam WinWin preporučuje kao idealan model ventilatora za vaš dom, radno mesto ili omiljeni kutak.

Zahvaljujući elegantnoj jednostavnosti ovaj model se lako prilagođava svakom enterijeru. Praktičan stoni ventilator koji se strujom napaja preko USB 2.0 priključka, zahvaljujući kompaktnom dizajnu, možete uvek i svuda nositi sa sobom. Lako ga možete povezati na bilo koju eksternu bateriju (powerbank) za mobilni telefon, tako da ni nedostatak struje za njega ne predstavlja problem. Sa jakim protokom vazduha i super tih, dimenzija 149.8×146.8x96mm, u potpunosti je mobilan, izvrstan dok radite za računarom, jer vas njegov šum neće ometati, a rad će vam biti prijatan. Napravljen je od četvorostrukog Alu-lima, sa ulaznim naponom od DC 5V i snagom od 2.5W. Osiguran je za miran rad bez vibracija. Xwave MF5 USB ventilator se može lako premestiti, te u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu, doneti osveženje.

Uz malo kreativnosti, možete imati mirisan vazduh, kao sa mora, prepun joda i čestica soli koje blagotvorno deluju, ako ispred svog ventilatora, postavite činiju sa parfimisanom morskom solju. Možete staviti i ulje lavande ili citrusa, što će vam podići raspoloženje ili koncentarciju. Sunčani i topli dani ne moraju biti nepodnošljivi, ako umete da ugodite sebi. Vaš stil života može biti preorijentisan na udobnost na svakom mestu. Tokom sparnih dana možete uživati u blagom povetarcu i zaboraviti na tropske vrućine, uz Xwave MF5 USB stoni ventilator. On je dovoljan preduslov da uz malo mašte i inventivnosti, učinite da se osećate zaista lepo.

Uz saksiju omiljene biljke, kaficu, voće na stočiću, omiljenu knjigu ili surfovanje po internetu, uz svoj Xwave MF5 USB ventilator, napravićete savršen doživljaj i tako se oporaviti od gužvi u prevozu, vrućine ili zahtevnog šefa. Napravite sebi poseban ugođaj u svakom trenutku.

Xwave MF5 USB stoni ventilator možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR