Idealno rešenje za vašu mobilnost, Xwave Camp L 60 powerbank.

Idealno rešenje za vašu mobilnost, Xwave Camp L 60 powerbank.

1133
0
PODELI

Ukoliko vam je zaista dosta pametnih uređaja koji su prazni nakon samo par sati korišćenja, tada imajte uz sebe uređaj koji će vam promeniti život. Eksterna baterija, prenosni punjač ili powerbank izuzetno je praktičan saveznik kojim možete puniti sve uređaje koji imaju USB i micro USB ulaz, kao što su akcione kamere, fotoaparati, telefoni, tableti ili e-čitači knjiga. Postoje eksterne baterije koje se pune na solarnu energiju, što znači da u potpunosti možete biti nezavisni od struje. Često boravite u prirodi? Solarni powerbank je vrhunac praktičnosti. WinWin vam preporučuje Xwave Camp L 60 powerbank, od 6.000 mAh, sa kojim možete biti bezbrižni. Imajte uvek napunjene uređaje gde god se nalazili.

Powerbank od 6000 mAh, bez problema može u potpunosti napuniti mobilni telefon i to nekoliko puta, zavisno od kapaciteta baterije telefona. Ovom eksternom baterijom možete puniti i tablet. Dok sa 2 USB ulaza, znači da na powerbank možete spojiti više uređaja. Možda nećete uvek moći da punite mobilni u džepu od jakne, ali ovakav powerbank lako ćete nositi u torbi i koristiti bez problema. Ovo je vrlo interesantan gadget za one koji provode dosta vremena u prirodi, tamo gde ima sunca i gde baterija može stalno da se dopunjuje.

Xwave Camp L 60 powerbank 6000 mAh je savršena podrška za vašu apsolutnu mobilnost. Poseduje LED kampersko svetlo, LED indikaciju napunjenosti baterije, kao i kačaljku za farmerke ili ključeve. Preko 60 dana čuva energiju za jedno punjenje i puni se dok pričate. Vreme punjenja je 10-12h, a radni vek baterije je preko 500 punjenja. Poseduje micro USB kabl od 20 cm dužine i vrlo brzo se puni. Dimenzije su 14.4×7.4×1.75 cm, a težina 193 g, što ga čini vrhunskim saputnikom.

Neće svaki powerbank puniti uređaje istom brzinom. Da bi brzo napunili uređaj i powerbank i uređaj moraju podržavati mogućnost brzog punjenja, što jeste slučaj sa Xwave Camp L 60 powerbank-om. Kod eksternih baterija na solarnu energiju treba paziti da ih ne ostavite predugo na toplom, jer visoke temperature ubrzavaju trošenje baterije. Ukoliko putujete, treba da znate da postoje aviokompanije koje ograničavaju unošenje eksternih baterija visokog kapaciteta u avion, pa uvek proverite pravila i ograničenja. Dakle, za kraća putovanja, ne eksterna baterija, već powerbank solarni model. Ukoliko volite da čitate, za tu namenu je neprevaziđen. Napunite ga i ne razmišljajte.

Iskoristite pogodnosti Xwave Camp L 60 powerbank-a!

Xwave Camp L 60 powerbank možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR