Xplorer Board su stigli u WinWin prodavnice!

Xplorer Board su stigli u WinWin prodavnice!

3659
2
PODELI

Xplorer Board je novi stepenik u evoluciji prevoznih sredstava. Praktičan, zabavan i jednostavan za upotrebu, idealan je za prevoz po gradu, kancelariji ili kući. Vožnja Board-a pruža osećaj lebdenja i slobode!

Breaker

Zahvaljujući naprednom žiroskopu i senzorima, upravljanje ovog high-tech prevoznog sredstva je vrlo jednostavno i obavlja se promenom gravitacione teže tela. Naginjanjem napred ili nazad polazite ili stajete, dok pomeranjem stopala gore ili dole skrećete.

Xplorer Board 01

U Xplorer Board  ugrađena je kvalitetna Samsung baterija velikog kapaciteta, koja pored sigurnosti prilikom korišćenja pruža autonomiju od pređenih 20km. Baterija se brzo puni i nakon 1-2 sata Xplorer Board je ponovo spreman za korišćenje!

Xplorer Board 03

Kod određenih modela, tu je i podrška za povezivanje sa telefonom ili tabletom preko bluetooth-a, pa se možete voziti uz omiljenu muziku i light show pomoću ugrađenih LED svetala.

Xplorer Board 04

Xplorer Board je dokaz da je budućnost stigla!

 

Kompletnu ponudu Xplorer Board modela možete videti na sledećem linku – LINK

 

 

2 KOMENTARA

    • Poštovana Dušice,
      U ponudi imamo razne modele sa različitim cenama. Sve modele i njihove cene možete videti na sledećem linku: http://www.winwin.rs/balans-skuteri.html Trenutno ih nemamo na stanju u WinWin prodavnicama u Nišu, ali ih imamo u drugim WinWin prodavnicama i u obližnjoj WinWin prodavnici možete zatražiti da se poruči željeni model za Vas.

POSTAVI ODGOVOR