On radi za vas, Xiaomi Robot Vakuum.

On radi za vas, Xiaomi Robot Vakuum.

1489
0
PODELI

Robot usisavači su visokotehnološki proizvodi, dizajnirani za upotrebu u domaćinstvu. Delimično ili u celosti, mogu zameniti klasično usisavanje poda. Razlikuju se međusobno, po funkcijama koje imaju. Neki rade na istom principu kao i konvencionalni usisivači, tako da stvaranjem vakuuma usisavaju prašinu sa poda. Drugi rade uz pomoć lopatice sa kojom prvo pometu ispred sebe i podignu prašinu, a potom je usisaju. Postoje i oni koji imaju dodatnu mogućnost brisanja tla. Ako ste među onima koji vole čist stan, a ne žele da se previše bave čišćenjem, kupovina robot usisivača savršen je izbor za vas. Koristan je kada imate pse ili mačke, jer sa lakoćom usisava njihovu dlaku. Ako želite bezbrižno da uživate u svom domu, dok vaš robot usisavač, obavlja težak posao čišćenja, onda se svakako odlučite za Xiaomi Robot Vakuum, koji vam WinWin preporučuje.

Za svoj rad robot usisivači koriste razne tehnologije. Uglavnom rade s infracrvenim ili ultrazvučnim senzorima, a neki od njih koriste laser. Ovi senzori detektuju prepreke i usisivači tako izbegavaju udaranje u nameštaj. Uglavnom se kreću po postavljenim algoritmima, a imaju i mogućnost mapiranja prostora, tako da pamte gde su prepreke na njihovom putu. Još jedna prednost robot usisivača nad konvencionalnim, je da za svoj rad ne koristi kesu za prašinu, već ima spremnik, koji lako možete isprazniti i ponovno koristiti, te tako štedite novac za rezervne kese.

Usisivač Xiaomi Robot Vakuum, ima senzor daljinskog lasera visokih performansi, koji omogućava da se okreće 360 stepeni, 1800 puta u minuti, uz istovremeni algoritam detekcije i mapiranja unutrašnjosti vašeg doma. Senzori protiv udara u objekte i padanja, izuzetno su precizni, tako da će sa lakoćom očistiti do 250m2. Sam će se vratiti u polugu za punjenje i automatski se napuniti nakon završetka čišćenja i ponovo biti u svojoj punoj snazi od 50W. Baterija je 5200mAh, što omogućava 2-3 sata čišćenja, a sve radi preko Wireless-a. Za usisavanje koristi četkice za brisanje i apsorpciju prašine, a skladišti je u kutiju i kašiku za prašinu, kapaciteta 420ml. Uz ultra fini vazdušni prečišćivač i dimenzije usisivača od 34.5×34.5×9.6cm, zaista ćete imati efikasnog malog, ali moćnog pomoćnika. Daljinsko upravljanje i vremensko programiranje, bitno olakšavaju život. Robot možete daljinski da uključite i kontrolišete, pregledate operacije u realnom vremenu, promenite funkcije čišćenja i automatski postavite rasporede. Kada je snaga usisivača manja od 20%, on će dopuniti do 80% i nastaviće da radi sa mesta zaustavljanja.

Nema sumnje da je tehnologija promenila naše živote. Povlačenje bučnog i glomaznog usisivača je naporno i zato nije čudo, da taj posao radite nevoljno, a da istovremeno roboti usisivači postaju toliko popularni. Oni nemaju kablove koje ne možete otpetljati, od vas zahtevaju minimalan trud, njima možete upravljati sa fotelje pomoću daljinskog upravljača ili mobilne aplikacije. Lako se nose sa mrvicama hrane, dlakama kućnog ljubimca, prašinom, što ih čini idealnim za rutinsko održavanje i brzinsko čišćenje. Istina, on ne može u potpunosti zameniti sve funkcije klasičnog usisivača, na primer, ne može usisati paučinu sa plafona, ali ipak može biti vrlo koristan za svako domaćinstvo, u svakodnevnom održavanju.

Usisivač Xiaomi Robot Vakuum, svojom autonomijom i automatskim načinom rada, od vas ne zahteva ništa više od toga, da ga uključite. To je izvrsno za ad-hoc čišćenje, ali ga možete programirati i da čisti po rasporedu, što je odlično ako želite da posao obavljaju kad niste kod kuće, ili ako želite stvoriti rutinu čišćenja. On ‘’vidi,, vaš svet, visinu poda, stepenice, nameštaj, prepreke… Procenjuje koliko ima prljavštine, kako bi odabrao prikladan način rada. U stvarnom svetu, on radi za vas!

I zato, uživajte u modernoj tehnologiji, dok ste posvećeni stvarno važnim stvarima!

Usisivač Xiaomi Robot Vakuum možete poručiti putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR