Kreni u novu avanturu uz Xiaomi Redmi GO i Motorola One telefone.

Kreni u novu avanturu uz Xiaomi Redmi GO i Motorola One telefone.

1239
0
PODELI

Proleće, sunce i maj teraju nas na promene, a idealno je da to bude promena smart telefona. Spremite se za leto, uživajte u odličnim performansama, a mi vam preporučujemo Xiaomi Redmi GO i Motorola One.

Vaš prvi izbor može biti Xiaomi Redmi GO. Omiljeni sadržaji dostupni su vam na HD ekranu od 5.0“, a elegantan dizajn i metalno kućište impresioniraće vas na prvi pogled. U svakom pogledu, poseduje sve karakteristike, kojima će vas oduševiti. Zahvaljujući dugotrajnoj bateriji od 3000mAh, do 10 dana je u stanju pripravnosti, pruža do 12h razgovora, 78h uživanja u muzici i 5h reprodukcije video snimaka.

Xiaomi Redmi GO poseduje Dual nano SIM, pa je i više nego pouzdan za poslovne korisnike. Uz microSD karticu, memorija se može proširiti do 128GB. Sve to ga čini idealnim telefonom za skladištenje podataka. Još nešto, zasnovan je na specijalnom Android Go sistemu koji predstavlja najnoviju Google inovaciju sa unapred instaliranim svim bitnim karakteristikama. Potpuno nov gaming doživljaj omogućiće 5-inčni ekran sa 1280×720 rezolucijom, jer je pred vama veći ekran za bolji pogled. Snimajte fotografije ili video zapise uz kamere od 8MP + 5MP.

Budite spremni na sve uz Motorola One. Prepustite se zabavi na velikom ekranu od 5.9“, uživajte u očaravajućim fotografijama i video snimcima. Zaobljene ivice i precizan dizajn ga čine izuzetno snažnim i prijatnim za oko. Sasvim udobno staje u jednu ruku, tako da ćete sa uživanjem pristupiti svakoj gaming misiji, omiljenom stranama knjiga ili časopisa jer ćete videti više odjednom.

Uz dve zadnje kamere od 13MP i 2MP i prednju od 8MP stvorite profesionalne fotografije, dok portrete možete snimati uz pomoć selektivnog fokusa. Motorola One možete koristiti gotovo čitav dan sa samo jednim punjenjem uz bateriju od 3000mAh. Takođe, poseduje 3GB RAM-a, dok je kapacitet interne memorije 32GB.

Uz osmojezgarni Qualcomm® Snapdragon™ procesor, Motorola One za trenutak reaguje na vaš dodir. Budite sigurni da ćete primetiti razliku kada budete igrali igre, gledali filmove ili radili nešto drugo. U svakom slučaju, vreme je da donesete pametnu odluku.

Izaberite model u skladu sa svojim potrebama, a WinWin vam izlazi u susret kroz odlične uslove u saradnji sa mts-om.

Xiaomi Redmi GO može biti vaš za 1 dinar uz mts postpaid tarifni paket Morava 1, a Motorola One za 1 dinar uz mts postpaid tarifni paket Omorika 1.

Kompletnu ponudu smart telefona uz mts tarifne pakete možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR