Zabava bez kraja, uz fenomenalne Xiaomi Redmi 6 i Xiaomi Redmi 6A!

Zabava bez kraja, uz fenomenalne Xiaomi Redmi 6 i Xiaomi Redmi 6A!

1552
0
PODELI

Vreme je da potragu za smart telefonom odličnog odnosa performansi i cene privedete kraju, jer na scenu stupaju Xiaomi Redmi 6 i Xiaomi Redmi 6A.

Za početak, tu je Xiaomi Redmi 6 – elegantno dizajniran sa glatkim zaobljenim ivicama i savršenim HD+ ekranom od 5.45“. Uživanje u omiljenim sadržajima biće na zavidnom nivou i prosto nećete poželeti da Xiaomi Redmi 6 ispustite iz ruku. Snagu mu pruža osmojezgarni MediaTek Helio P22 procesor, a zasnovan je na Android 8.1 Oreo operativnom sistemu. Leto donosi nove avanture i neka sve budu zabeležene zadnjom AI dual kamerom od 12MPix+5Mpix, dok o selfie-ju brine prednja od 5Mpix. Budite sigurni da će lepota bilo koje scene biti sačuvana u vidu kvalitetnih i jasnih fotografija ili video snimaka. Sa druge strane, računajte na memoriju od 3GB+32GB, uz podršku za proširenje putem microSD, maksimalno do 128GB, dok ga napaja baterija od 3000mAh. Izaberite elegantnog i moćnog saputnika za svaku Vašu avanturu, izaberite Xiaomi Redmi 6.

Sada je trenutak za Xiaomi Redmi 6A, još pristupačniji model, pokrenut zahvaljujući Helio A22 čipsetu, pri čemu poseduje 2GB RAM-a i 16GB proširivog skladišnog prostora. Radite i zabavljajte se sa lakoćom uz brzo vreme odziva i bateriju od 3000mAh. Upoznajte digitalni svet bez straha, a zabeležite najdraže trenutke uz kameru od 13MPix na poleđini, i prednju od 5Mpix. Neka svaka fotografija bude spektakularna. Svojim modernim dizajnom postaće Vaš omiljeni saputnik gde god da krenete koji Vam omogućava besprekoran užitak u omiljenim sadržajima na ekranu od 5.45“. Takođe, Redmi 6A je sjajan poslovni partner uz Dual SIM opciju i mogućnost proširenog skladišnog prostora do 256GB. Spoj pristupačne cene i odličnih performansi jeste razlog da izaberete upravo Xiaomi Redmi 6A.

Iskusite moćne performanse za novo digitalno iskustvo, uz Xiaomi Redmi 6 i Xiaomi Redmi 6A.

Xiaomi Redmi 6 i Xiaomi Redmi 6A možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ih kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR