Xiaomi predstavio Mi Band 2 sa OLED ekranom

Xiaomi predstavio Mi Band 2 sa OLED ekranom

6919
3
PODELI

Xiaomi je pre svega poznat po svojim pametnim telefonima, ali nudi i brojne druge proizvode poput prečišćivača vazduha, prenosivih baterija (Powerbank), slušalica, pametnih narukvica, itd. Kompanija je najzad zvanično predstavila naslednika vrlo popularne pametne narukvice – Mi Band 2!

Za razliku od prethodne verzije, Mi Band 2 ima OLED ekran koji prikazuje informacije o vremenu, broju koraka, pređenoj razdaljini i utrošenim kalorijama. Uparena sa Android aplikacijom, Mi Band 2 će prikazivati i obaveštenja o pozivima, porukama i drugim podsetnicima.

Pošto nema displej u boji, autonomija baterije će ostati duga. Okvirno, proizvođač navodi autonomiju od 20 dana. Naravno, ovo će zavisiti i od toga koliko se često koristi merač broja otkucaja srca, koji ima veliki uticaj na trajanje baterije. Kao i prethodna verzija narukvice, ima IP67 sertifikat za vodootpornost.

Xiaomi Mi Band 2 će biti dostupan u prodaji od 7. juna. Najavljena je cena od 23 dolara, mada vidimo da su je mnogi web sajtovi ponudili u pretprodaji po duplo višoj ceni. Biće dostupne i narukvice u raznim bojama.

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR