Xbox One izbio ispred PS4 na Amazonu

Xbox One izbio ispred PS4 na Amazonu

642
0
PODELI
Xbox17_74223_embed

Xbox One je izbio na čelnu poziju Amazon liste najprodavanijih stvari vezanih za video igre, a ispred PS4. To se desilo dan nakon što je Microsoft promenio politiku zaštita za Xbox One. U pitanju su naravno pre-orderi za obe konzole.

Ranije ovog meseca, Xbox One je već bio ispred PS4, ali je pao ispod nakon E3 sajma prezentacija i tadašnjeg saopštenja vezanog za cene i pravila zaštita, potrebe za internet konekcijom i pravila vezanim za korišćene igre.

Ipak samo je jedan Xbox One na čelu Amazon liste, The Day One Edition. Dok se 4 različite verzije PS4 konzole nalaze na ovoj pre-order listi.

Microsoft je juče izdao saopštenje o promeni svoje politike i pravila što ga je učinilo sličnim  PS4 pravilima.

Novi uslovi, da podsetimo, kažu da su igrači slobodni da preprodaju, pozajmljuju, poklanjaju i iznajmljuju igre na diskovima isto kao što su to mogli i na Xbox 360. Dodatno, Microsoft je skinuo potrebu za internet autentifikacijom svakih 24 sata za Xbox One, a takođe je ukinuo i reginalnu zaštitu.

Iako je Microsoft povukao neke od svojih pravila i promenio politiku, kompanija nema nameru da menja cenu od $500 za Xbox One. Još jednom da podsetimo PS4 će koštati $400.

Izvor: Gamespot

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR