Woojer, minijaturni prenosivi subwoofer na vašim grudima

Woojer, minijaturni prenosivi subwoofer na vašim grudima

690
0
PODELI
Screen_Shot_2014-11-19_at_10.31.53_AM.0.0

Woojer je minijaturni uređaj veličine kutije šibica koji se priključuje na 3.5mm audio priključak bilo kog uređaja,a onda se slušalice koje nosite povezuju na Woojer. Uređaj radi sa svim uređajima koji daju zvuk, od telefona do prenosne konzole za igre.

Woojer možete nositi na svojoj odeći uz pomoć magnetne spajalice koja je veoma jaka. Najbolje je nositi ga na grudima, zbog efekta koji stvara.Ugrađena punjiva baterija treba da traje oko 3 sata.

Screen_Shot_2014-11-19_at_10.43.51_AM.0

Svrha ovog uređaj je da bolje osetite vibracije basa koje dolaze iz zvuka koji slušate. Kada bas audio signal prođe kroz Woojer, on taj zvuk pretvara u duboki efekat trešenja. Dakle osećate zvuk.

Jedna od dobrih osobina ovog uređaja što ignoriše slabiji bas zvuk i daje prednost dubljim zvucima vaše muzike ili video igre. Kada neki lik iz video igre priča sa vama na primer, nećete osetiti ništa, ali ćete zaista osetiti kada pucate iz svog pištolja ili kada se nađete blizu neke eksplozije.

Screen_Shot_2014-11-19_at_10.31.53_AM.0.0

Woojer na vašim grudima pojačava osećaj da se nešto veliko dešava oko vas, što može značajno poboljšati vaš doživljaj tokom igranja neke igre.Daje vam osećaj da ste zaista blizu pucnjave na primer i može da se oseti razlika između različitih tipova oružja.

Pre nego što odmah poletite da kupite ovaj uređaj, treba da znate da je Woojer ustvari bio Kickstarter projekat, LINK.

Cena koju su tvorci tražili za njega je bila$100, što može da bude i mnogo i malo zavisno od tržišta. Ispunjen je projektovan cilj sredstava koja su trebala da se skupe,  i Woojer je sada moguće kupiti preko zvaničnog sajta, LINK.

Pogledajte i promo klip za ovaj uređaj:

Woojer vam daje tanane efekte promena u zvuku, bazirane na stepenu basa i to radi dobro.

Kako se vama dopada ovaj uređaj?

Izvor: Polygon

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR