Wolfenstein: The New Order novi gameplay trailer

Wolfenstein: The New Order novi gameplay trailer

1531
0
PODELI
Wolfenstein The New Order

Godina je 1960 i nema viša rata.Nacisti kontrolišu svet i sva nada je izgubljena. U novom traileru za igru Wolfenstein: The New Order možemo videti kako ovakav svet izgleda. Pogledajte:

Nada nije izgubljena za svakoga. Glavni junak u Wolfenstein: The New Order B.J.Blazkowicz i tim boraca koji čine pokret otpora se bore protiv nacističkih snaga koje predvodi pukovnik Deathshead.

Wolfenstein: The New Order razvija švedski studio MachineGames,a izdaje Bethesda. Radnja igre je smeštena u altarnativnu 1960. godinu, nakon što su Nacisti pobedili u Drugom svetskom ratu nakon upotrebe misteriozne napredne tehnologije. Sada vladaju svetom sa gvozdenom pesnicom. Na plećima našeg junaka B.J.Blazkowicza, u čijoj ulozi se nalazi igrač, je da boreći se iz misije u misiju po celoj Evropi sruši nacističku ratnu mašineriju.

Wolfenstein: The New Order će se pojaviti globalno 20. maja 2014. za Xbox 360, Xbox One, PS3, PC4 i PC. Ako pre-orderujete igru dobićete i pristup DOOM beti koja će biti dostupna kasnije samo za PC, PS4 i Xbox One.

Da li željno iščekujete ovu igru?

Izvor: BethesdaSoftworksUK

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR