Wolfenstein: The New Order launch trailer

Wolfenstein: The New Order launch trailer

727
0
PODELI
Wolfenstein The New Order launch trailer

Bethesda je objavila launch trailer za Wolfenstein: The New Order, pucačinu koju je napravio MachineGames razvojni studio. Naslov trailera je “House of the Rising Sun”, a nije ni čudo što se zove ovako, s obzirom na modifikovanu verziju istoimene pesme koja se pojavljuje u traileru. Launch trailer najavljuje priču glavnog protagoniste u igri, B.J. Blazkowicza, i prikazuje neke od prepreka koje će morati da savlada da bi svrgnuo svemoćni nacistički režim koji vlada svetom. Pogledajte ovaj sjajan trailer:

Wolfenstein: The New Order se dešava u alternativnoj 1960. posle pobede Nacista u Drugom svetskom ratu zahvaljujući upotrebi misteriozne napredne tehnologije. Nacisti potpuno dominiraju svetom, a igrač, u ulozi B.J. Blazkowicza, mora zajedno sa drugim borcima iz Pokreta otpora da svrgne Naciste sa trona.

Wolfenstein: The New Order  izlazi globalno u utorak 20. maja 2014. za PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One. Svi koji pre-orderuju  igru će dobiti pristup Doom beti koja će uslediti kasnije za PC, XBox One i PS4.

Jens Matthies, kreativni direktor iz studija  MachineGames je rekao da oni imaju pregršt ideja za nastavak igre, tako da je moguće da će Wolfenstein: The New Order dobiti nastavak. Ovo naravno zavisi od finansijskog uspeha igre.

Wolfenstein: The New Order  bi trebalo da pruži oko 20 sati aktivnog gameplay-a, ako pokupite baš sve u igri.Ali neposredno posle početka igre, igrač će morati da donese važnu odluku koja će uticati na dalji tok priče.Tako da će možda biti potrebno igru preći barem dva puta, da bi se iskusilo sve što može da pruži.

Zvanične sistemske zahtevi za igru su ranije objavljeni, LINK.

Da li jedva čekate da stanete na put Nacistima u Wolfenstein: The New Order?

Izvor: Gamespot

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR