Wolfenstein: The New Order će biti izmenjen i cenzurisan u Nemačkoj i...

Wolfenstein: The New Order će biti izmenjen i cenzurisan u Nemačkoj i Austriji

664
0
PODELI

Bethesda je potvrdila da će igra Wolfenstein: The New Order biti izmenjena za tržište Nemačke i Austrije i nacistički simboli će biti izbačeni iz igre u skladu sa nemačkim zakonom.

Pored toga što će Nemačka i Austrija imati jedinstvena izdanja ove igre, Bethesda će zaključati (geo-lock) međunarodna izdanja igre u ovim državama, što znači da korisnici u Nemačkoj i Austriji neće moći da aktiviraju međunarodna izdanja igre na Steamu.

U Nemačkoj i Austriji je protivzakonito da se distribuira materijal koji sadrži nacističke simbole i sadržaj. Distribuiranje ovakvog sadržaja može da rezultira zaplenom same igre, visokom novčanom kaznom i do tri godine u zatvoru.

U svim ostalim pogledima Nemačko i Austrijsko izdanje Wolfenstein: The New Order će biti potpuno isto.

Bethesda je izjavila: “Imajte na umu da se ove izmene odnose samo na sadržaj vezan za nacističke simbole, dok je nivo nasilja i akcije potpuno isti kao i u međunarodnoj verziji igre.”

Bethesda je nedavno objavila sistemske zahteve za Wolfenstein: The New Order, LINK.

Wolfenstein: The New Order je single player pucačina sa čudnom estetikom exploitation filmova 70-ih. Igra treba da se pojavi globalno 20. maja za PC, Xbox One, PS4, Xbox 360 i PS3. Svi oni koji pre-orderuju igru će dobiti pristup budućoj Doom beti.

Izvor: CVG

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR