The Witcher 3: Wild Hunt E3 2014 trailer i datum izlaska

The Witcher 3: Wild Hunt E3 2014 trailer i datum izlaska

2166
1
PODELI
the-witcher-3

CD Projekt je na svojoj letnjoj konferenciji objavio da će se dugo očekivana igra The Witcher 3: Wild Hunt pojaviti 24. februara 2015. za PC, PS4 i Xbox One u isto vreme. A objavili su i spektakularni novi trailer za igru. Pogledajte:

The Witcher 3: Wild Hunt će se pojaviti u isto vreme za sve tri platforme i sadržaj igre će biti potpuno isti na svim platformama. Igra će doneti više od 100 sati gameplay-a ukupno.

Postojaće ipak nekoliko verzija igre koje će moći da se kupe. Standardno retail izdanje će uključivati i neke bonus stvari kao što su mape, stickeri, soundtrack i kratak pregled Witcher univerzuma. Collector’s Edition će biti ono koje je stvarno impresivno. Sadržaće veliku statuu na kojoj se Geralt bori sa grifinom, metalni Witcher medaljon, knjigu crteža (art book) sa tvrdim povezom od 200 strana  i još stvari, a sve će to biti spakovano u ogromnu kutiju.

witcher3collectors-610x363

The Witcher 3: Wild Hunt Collector’s Edition se već može pre-orderovati na zvaničnom Witcher sajtu.

Digitalno izdanje igre će uključivati digitalnu verziju knjige sa crtežima, download code za Witcher strip od Dark Horse-a i prošireno izdanje soundtracka. Ako igru kupite na GOG sajtu, dobićete i avatare, concept art i kopiju klasične BioWare RPG igre Neverwinter Nights, kao i “loyalty popust” za one koji poseduju jednu ili obe prethodne Witcher igre.

Da li jedva čekate The Witcher 3: Wild Hunt?

Izvor: PC Gamer 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR