The Witcher 3 odložen za februar 2015.

The Witcher 3 odložen za februar 2015.

803
0
PODELI
the-witcher-3-logo

CD Projekt je odložio izlazak fantasy RPG igre The Witcher 3: Wild Hunt za februar 2015. Igra je trebalo da se pojavi kasnije ove godine za PC, PS4 i Xbox One.

U otvorenom pismu, poljski razvojni studio je izjavio da će ovo odlaganje pomoći da igra dostigne kvalitet koji “gameri očekuju od nas”.

CD Projekt su još izjavili:” Od trenutka kad smo počeli rad na trećoj igri u The Witcher franšizi, naš cilj je bio da napravimo naslov koji će iskoristiti naših 11 godina iskustva u pravljenju RPG igara i da će ova igra biti kruna svih tih godina.”

Još su rekli da su i isto vreme želeli da The Witcher 3: Wild Hunt proširi kreativne granice i da postane novi benchmark za to kako treba RPG igre da izgledaju u budućnosti. Takođe su rekli da su znali da je ovo ambiciozan plan koji bi zahtevao dosta resursa, finog podešavanja svih detalja i ekstenzivno testiranje, ali su verovali da uz svoj iskusan tim to mogu da postignu.

CD Projekt su rekli i: ”Nedavno smo preispitali šta smo do sada postigli i došli do trenutka kad moramo da napravimo izbor oko finalnog datuma izlaskaza za The Witcher 3. Odluka koju smo doneli je bila teška, detaljno razmatrana, ali na kraju očigledna i jasna. Mogli smo izdati igru do kraja godine,ali smo zaključili da će nam dodatnih nekoliko meseci razvoja pomoći da postignemo kvalitet koji će nas zadovoljiti. I zato smo odlučili da datum izlaska The Witcher 3: Wild Hunt bude februar 2015. ”

CD Projekt se izvinio svima koji su očekivali da će ovu igru igrati 2014:

“Dragi gameri – znamo da bi mnogi od vas voleli da igraju The Witcher 3 uskoro, najskorije. Žao nam je što moramo da vas ostavimo da čekate duže nego što ste pretpostavljali. U isto vreme verujemo  da će igra biti vredna čekanja i da će ispuniti očekivanja koja imate od nas. Mislimo da će The Witcher 3: Wild Hunt biti izuzetna RPG igra, jedna od najboljih i da će vam pružiti mnogo sati divne zabave”.

Ovo odlaganje izlaska The Witcher 3 znači da konkurentski  BioWare fantasy RPG Dragon Age: Inquisition neće izaći u isto vreme.

Šta vi mislite o odlaganju igre The Witcher 3: Wild Hunt? Da li ste i vi željno iščekivali ovu igru?

Za kraj pogledajte duže predstavljanje The Witcher 3 sa Eurogamer expo događaja prošle godine:

Izvor: Eurogamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR