WinWin podržao Festival ambijantalne i etnomuzike Karusel u Čačku

WinWin podržao Festival ambijantalne i etnomuzike Karusel u Čačku

582
0
PODELI

Festiva Karusel nastao je 2009. godine u okviru Letnjih dana kulture, sa ciljem  da javnosti predstavi  autorsku muziku čačanskih muzičara, scenu koja neguje najrazličitije muzičke pravce, a koja je nepravedno zapostavljena u muzičkom i kulturnom životu grada.

 

j

 

Svake godine u okviru Festivala izvodi se premijerno bar po jedan autorski program, podrazumeva se i autorski pristup muzičkom nasleđu i izvođačkoj muzici.

 

k

 

Na ovogodišnjem Festivalu, od 16. jula do 16. avgusta, organizuje se i volonterska akciju za sve zainteresovane fotografe, da fotogravišu sva dešavanja na Festivalu KARUSEL 2012.

 

l

 

Koncerti počinju svakog ponedeljka (16, 23, 30. jul i 6.avgusta) od 21h i traju do 01h u dvorištu Umetničke galerije “Nadežda Petrović”. Muzičke radionice posvećene zvuku udaraljki, gitare, harmonike, ali i tradicionalnom pevanju i muzičkoj improvizaciji, održavaće se između dva koncerta i to utorkom, sredom i četvrtkom, od 17. jula do 16. avgusta, od 19.30 do 21h u dvorištu Narodnog muzeja u Čačku. 

Ove godine, Win Win je pružio tehniču podršku Festivalu. Ne preostajem nam ništa drugo nego da vas pozovemo da dođete i uživate u dobroj muzici i atmosferi 🙂 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR