WinWin Mobile

WinWin Mobile

2516
0
PODELI

Svet tehnologije se menja munjevitom brzinom, kao i način na koji tehnologiju koristimo. Mobilni uredjaji su već preuzeli primat od velikih kućnih računara i praktično svako od nas poseduje neki od njih i koristi ga svakodnevno.
Prateći točak vremena, nezaustavljivi razvoj, želeći da vam  novu tehnologiju učini što pristupačnijom, WinWin vam predstavlja novi koncept prodavnica:   WinWin Mobile.

 

 

 

 

WinWin Mobile prodavnice će biti mesto na kome ćete po najboljim cenama naći mobilne telefone, tablet računare, laptopove, kamere, kao i mnoge dodatke, memorijske kartice, eksterne diskove, USB baterije, ukratko, sve što vam je potrebno za život u pokretu. 

WinWin Mobile vam pruža jedinstvenu mogućnost da pre kupovine, na nekom od demo pultova, u ruci držite i probate željeni uređaj, da se upoznate sa njegovim karakteristikima funkcijama i kvalitetom.  Očekuju vas i prezentacije noviteta na kojima ćete među prvima moći da vidite neke od novih hit gadžeta.

Kako je u moru proizvoda teško izabrati onaj pravi, WinWin Mobile će biti mesto na kome se nalazi selekcija najboljih i best-buy telefona, tableta i prenosnih uređaja. 
Da bi ste što lakše izabrali uređaj koji odgovara samo vama, uređaj koji će na najbolji način ispuniti vaše potrebe, u WinWin Mobile vas očekuje edukovano i ljubazno osoblje koje vam uvek može dati najbolji savet i pomoći vam da napravite pravi izbor.

U WinWin Mobile prodavnicama ćete biti u prilici da uređaje dobijete po povlašćenim cenama uz ugovor sa nekim od mobilnih operatera, za postpaid paket mobilne telefonije ili mobilni internet.

Naravno, očekuju vas i stalne akcije, pa ukoliko ste u potrazi za bilo kojim mobilnim uređajem, WinWin Mobile će postati obavezna destinacija i mesto na koje treba prvo svratiti.

WWMobile

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR