Windows PC drajveri za Xbox One kontroler su sada dostupni

Windows PC drajveri za Xbox One kontroler su sada dostupni

953
0
PODELI
xl_Xbox_Controller

Microsoft je objavio PC drajvere za Xbox One kontroler koji vam omogućavaju da ovaj kontroler koristite za igranje na vašem desktop računaru pod Windows operativnim sistemom.

Microsoft je izbacio dva drajvera za Xbox One wireless kontroler, koji će omogućiti njegovo korišćenje u Windowsu. Potrebno je samo dokupiti microUSB na USB kabl kako bi kontroler mogli da povežete na vaš PC računar.

Wireless kompatibilnost, odnosno bežično korišćenje kontrolera na računaru za sada nije podržana, što ne znači da neće biti u budućnosti. Znači za sada morate da povežete Xbox One kontroler kablom za PC. Ovo možda i nije toliko loše jer eliminišete mogućnost pojave laga koji se javlja kod wireless kontrolera, a takođe ne morate da koristite baterije za kontroler kada je povezan USB kablom na računar.

Xbox One kontroler je poboljšana verzija Xbox 360 kontrolera, koji važi za jedan od najboljih gamepada ikada napravljenih. Gotovo svi se slažu da je Xbox One wireless kontroler možda najbolja stvar kod Microsoftove next-gen konzole.

Xbox One kontroler nije jeftin,ali svi koji ga imaju od sada će moći da ga koriste i na PC računaru.

Da li imate ili planirate nabavku Xbox One kontrolera?

xl_Xbox_Controller

Izvor: T3

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR