Windows 10 Technical Preview dostupan za skidanje

Windows 10 Technical Preview dostupan za skidanje

1309
1
PODELI

Kompanija Microsoft je juče svetu predstavila Windows 10, a danas je Preview verzija dostupna za skidanje i instalaciju.

Breaker

Windows 10 Technical Preview je dizajniran za entuzijaste, developere i poslovne korisnike koji žele da pogledaju i provere promene u Windows operativnom sistemu. Microsoft je napravio poseban insajderski program koji nudi regularna unapređenja preko Windows 10 development-a, a oni koji se prijave imaće uvek poslednju verziju za testiranje.

Windows 10 logo

To je neobičan potez od strane kompanije Microsoft, ali izgleda da se trudi da dobije što više povratnih informacija kako bi učinio finalnu verziju Windows 10 boljom.

Microsoft je pustio Windows 10 Technical Preview kao ISO imidž, što znači da ga možete instalirati u virtuelnoj mašini, na rezervnom računaru, ili čak unaprediti postojeću Windows 8.1 instalaciju. U pitanju je vrlo rana verzija Windows 10, pa će sigurno biti bagova, ali ukoliko ste zainteresovani za testiranje poslednje verzije Windows 10 OS, možete ga skinuti sa sledećih linkova:

Windows 10 Technical Preview x86 (2.9GB ISO)

Windows 10 Technical Preview x64 (3.8GB ISO)

 

 

Izvor: TheVerge

1 KOMENTAR

  1. Ubacio jos juče na virtual i osetio sam se kao u filmu zvanom idiocracy… klikneš na start i vidi čuda… news feed… Sada samo preostaje da windows počne da prdi jer će sam po sebi da te mlati među noge a korisnicima se nudi još jedina preostala uloga… da psuju i misle kom je debilu je pao na pamet dizajn i ko ga odobri… a još gore… ko će da ga prihvati… Dovoljno reći da je windows 8 katastrofa ali ovim su se definitivno prevazišli…

POSTAVI ODGOVOR