Where’s My Mickey? za Android je izašao!

Where’s My Mickey? za Android je izašao!

814
0
PODELI

Nakon što je Disney napravio seriju crtaća posvećenim Swampy-ju, aligatoru iz poznate igre Where’s My Water?, kompanija je odlučila da ubaci svoju najveću zvezdu u sledeći naslov Where’s My …?. Kao njegov duhovni prethodnik, Where’s My Mickey? je puzzle igra koja upotrebljava fiziku. Na svakom nivou morate voditi vodu i zaobići prepreke, tako da Miki može napuniti svoju kantu. Igra se upravo pojavila danas po ceni od 0,99$ za telefone, 1,99$ za tablete i 4,99$ za Windows tablete i PC računare.

Ovo nije prvi put da Where’s My Water? dobija duhovnog naslednika. Prošle godine je izbacio igru Where’s My Perry?, koja zamenjuje Swampy-ja sa Perom Kljunarom (Perry the Platypus), likom iz potnatog Disney crtaća Feđa i Peđa (Phineas and Ferb).

WMM 01

“Nakon što je Pera postao jako uspešan, pričali smo o tome kako bi bilo da nastavimo u tom pravcu i nastavimo ovu odličnu ideju,” rekao je Im FitzRandolph, potpredsednik kreativnog dizajna u Disney Mobile glendale. “Počeli smo priču o novim likovima. Mislili smo ‘Hajdemo na ono glavno – na Mikija.’ To bi bila najbolja stvar koju možemo uraditi.”

WMM 02

Razlog zbog koga Mikiju treba voda varira od epizode do epizode. Svaka epizoda ima 20 različitih puzzle nivoa. Spajaćete male deliće priče, kako budete rešavali probleme. Where’s My Mickey? takođe predstavlja i bitnu novinu: Vreme. Oblaci mogu prikupljati vodu dok vam ne zatreba u drugom delu problema, dok vetar pomera oblake i smeru kojim duva.

 

Where’s My Mickey? možete naći na sledećim linkovima:

Verzija za telefone

Verzija za tablet računare

 

Izvor: VentureBeat

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR