WD najavio My Cloud EX2 Ultra NAS

WD najavio My Cloud EX2 Ultra NAS

745
0
PODELI

Western Digital korporacija, svetski lider u proizvodnji rešenja za skladištenje podataka, danas je dopunio svoju ponudu NAS uređaja sa My Cloud EX2 Ultra, modelom koji ima prostor za dva HDD-a.

Breaker

“Znamo da naši My Cloud korisnici, pogotovu kreativni profesionalci, žele kvalitetno rešenje za skladištenje digitalnih podataka kako bi ih ponovo koristili ili strimovali. Sa My Cloud EX2 Ultra, oni mogu da kombinuju visoke performanse sa žaštitom podataka kako bi napravili NAS sistem koji pojednostavljuje njihov poslovni tok i pruža im određenu sigurnost.”, izjavio je Džim Velš, predstavnik kompanije WD.

WD My Cloud EX2 Ultra NAS 03

My Cloud EX2 Ultra je unapređen sa moćnim dvojezgarnim procesorom od 1.3GHz, koji omogućava korisnicima da dobiju ultra-brz prenos podataka, visoke performanse u radu i tečan striming videa. Korisnici imaju na raspolaganju 1GB DDR3 RAM memorije, što im omogućava lak multitasking.

WD My Cloud EX2 Ultra NAS 01

Dostupno je više opcija za upravljanje podacima i sigurnošću, pa korisnici mogu da odaberu željenu metodu za upravljanje i zaštitu ličnih videa, fotografija, muzike i drugih digitalnih fajlova.

My Cloud EX2 Ultra podržava HDD do 12TB, kao i povezivanje USB 3.0 hard diskova preko dostupnih USB portova.

WD My Cloud EX2 Ultra NAS 02

Najavljena cena za ovaj model je 159.99 dolara bez hard diskova.

 

 

Izvor: TechPowerUp

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR