Watch Dogs

Watch Dogs

829
0
PODELI
watch-dogs-e3-592-3

Watch Dogs je open world survival igra najavljena od strane Ubisofta ne E3 sajmu 2012. Ima vrlo specifičan gameplay baziran sa mogućnošću hakovanja bukvalno bilo čega, sa akcentom na taktičkom stealth pristupu igranja.

Watch-Dogs-ss_police_take

Kratko iz Ubisoft saopštenja tada:

“Igrači će biti u ulozi Aiden Pearce-a, novog tipa osvetnika, koji uz pomoć smartphone-a, će koristiti svoju sposobnost da hakuje CtOS (Chicago central operating system) i na taj način kontroliše gotovo svaki elemenat grada.

Aiden će moći da se ubaci u sveprisutan sistem gradskih sigurnosnih kamera, da pronađe lićne informacije da bi locirao svoju metu, da kontroliše saobraćajna svetla ili javni prevoz i vise od toga. Grad Čikago postaje ultimativno oružje u njegovim rukama.”

watch_dogs_20120605_640screen001

U traileru ispod prikazano je kako Aidan koristi ctOS system da locira i pomogne građaninu kome preti opasnost od ucene od strane sumnjivog fotografa. Aiden uz pomoć ctOSa upada u mrežu gradsku strujnu mrežu i preopterećuje generator da bi usporio kriminalca i neutralisao pretnju. Kada policija stigne na lice mesta, Aiden koristi ctOS da pobegne.

 A evo i najnovijeg trailera za igru:

 

Igra izgleda prilično fantastično, a njen gameplay daleko relističniji od GTA i sličnih igara. Ovu ambiciozno zamišljenu igru sa nestrpljenjem očekuje dosta igrača.

U traileru se vidi najavljeni datum izlaska 19. Novembar. A igra pored XBOX 360, PS3 i PC platformi treba da izađe i za next-gen konzole PS4 i novi XBOX.

Watch-Dogs-ss_police_take 

 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR