Watch Dogs story trailer i datum izlaska

Watch Dogs story trailer i datum izlaska

835
0
PODELI
Watch Dogs release date

Dugo očekivana igra Watch Dogs od Ubisofta će se konačno pojaviti 27. maja 2014. za PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One. Verzija za Wii U će uslediti nešto kasnije.

Watch Dogs je originalno trebalo da se pojavi u novembru 2013. zajedno sa pojavljivanjem next gen konzola PS4 i Xbox One, ali je Ubisoft  odložio igru za 2014. nekoliko nedelja pre izlaska. Objavljeni datum izlaska igre 27. maj, koji je Ubisoft potvrdio, znači da je igra dobila dodatniih 6 meseci razvoja.

Ubisoft je objavio i da će PS3 i PS4 verzije igre Watch Dogs sadržati ekskluzivni DLC , koji će biti dostupan samo na ovim konzolama. Oni koji kupe verziju za neku od Playstation konzola dobijaju dodatnih 60 minuta gameplay-a, a DLC će moći da skine putem Playstation Network-a.

Da vas podsetimo Watch Dogs je open world survival igra najavljena od strane Ubisofta ne E3 sajmu 2012. Ima vrlo specifičan gameplay baziran sa mogućnošću hakovanja bukvalno bilo čega, sa akcentom na taktičnom stealth pristupu igranja. U ulozi ste Aiden Pearce-a, hakera, koji manipulišući ctOS-om u Čikagu ispravlja nepravde koje su nanete njemu i drugima.

Pogledajte story trailer koji je Ubisoft objavio zajedno sa datumom izlaska igre:

Da li će Watch Dogs opravdati visoka očekivanja, ostaje da se vidi. Svakako mnogi sa nestrpljenjem očekuju ovu igru.

Izvor: Eurogamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR