Watch Dogs odložen za proleće 2014.

Watch Dogs odložen za proleće 2014.

631
1
PODELI
WD-Update-Main

Watch Dogs je odložen za proleće 2014. godine. Sledi izjava direktno od Watch Dogs razvojnih timova:

“Naša želja od početka sa Watch Dogs je da isporučimo nešto što predstavlja ono što želimo da vidimo u igrama sledeće generacije. Sa ovim na umu, doneli smo tešku odluku da odložimo izlazak igre do proleća 2014.

Znamo da se mnogi od vas pitaju: Zašto sada? Sa ovom odlukom smo se borili i pitali da li treba da odložimo izlazak Watch Dogs. Ali od početka smo usvojili stav da nećemo praviti kompromise po pitanju kvaliteta. Kako se datum izlaska približavao, kako su se svi delovi slagalice slagali u celinu u našem finalnom radu na završetku igre, postalo je jasno da će nam trebati još vremena da ispoliramo i fino podesimo svaki detalj da bi mogli da isporučimo zaista nezaboravno i izuzetno iskustvo igranja sa Watch Dogs.

Ovom prilikom želimo svima vama da se zahvalimo. Veoma smo uživali i cenimo načina na koji ste davali svoje utiske na internetu, na događajima, pres konferencijama i drugim prilikama gde smo imali prilike da čujemo vaše mišljenje.Vaša strast nas održava motivisanim.

Jedva čekamo da vas vidimo u Čikagu sledećeg proleća. Čvrsto verujemo da ćete voleti ovu igru onoliko koliko smo mi voleli da radimo na njoj.”

Dakle, Watch Dogs nam stiže tek sledećeg proleća, pod uslovom da ne bude vise odlaganja. Kakvo je vase mišljenje o odlaganju datuma izlaska Watch Dogs? Da li će ovo doprineti kvalitetu igre ili ne?

Izvor: Ubisoft blog

 

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR