Watch Dogs će imati dinamičniji svet na Xbox One

Watch Dogs će imati dinamičniji svet na Xbox One

627
0
PODELI
watch dogs

Watch Dogs će imati življi i dinamičniji svet u kome se odvija igra na Xbox One konzoli.

Ovo ima smisla na neki način. Xbox One je napravljen da bude snažniji od Xbox 360, tako da ima više mesta za poboljšanje AI i fizike u igri Watch Dogs. Sa tehničke tačke gledišta biće potrebno više vremena nego što je planirano da bi se napravio potpuno realistični AI, sa raspoloženjima koja se razlikuju kod pojedinih karaktera, ali Ubisoft ide korak dalje nego što bi mogao na trenutnoj generaciji konzola.

Ima više načina kako bi AI mogao da bude poboljšan u odnosu na onaj prisutan u open world igrama na trenutnoj generaciji konzola. Igrač može da uradi recimo nešto gnusno što bi izazvalo negativnu reakciju građana u gradu i satima kasnije neki od njih bi blenuli u igrača kao da se sećaju šta je uradio. Ono koji su više proaktivni bi se odmah latili svog telefona i pozvali policiju čim bi prepoznali igrača, čime bi prisilili igrača da ostane sakriven ili da im hakuje telefon da bi preusmerio poziv policiji na nešto drugo. Zamislite komičnu situaciju u kojoj taj građanin misli da zove policiju a dobije neku piceriju.

Dominic Guay, glavni producent igre Watch Dogs, je veće pomenuo da će voda izgledati mnogo realističnije i njena fizika će takođe biti bolja na Xbox One konzoli.Talasi koje stvara brod će uticati na kretanje bližih brodova na primer. Takođe ćete možda moći da vidite iskrivljeni pogled na rečno dno kroz vodu iz broda ili čamca, koje menja izgled kako se voda pomera ili recimo slučajno generisane ribe koje plivaju u mirnoj vodi, koje beže ako ih uznemirite.

Takođe će biti više ljudi u Xbox One verziji igre Watch Dogs, što doprinosi atmsoferi velikog grada, treba da se osećate kao da ste zaista u Čikagu. Ako ljudski AI bude stvarno poboljšan, moraćete da obratite mnogo više pažnje na vaše ponašanje, kao što smo već pomenuli.

Evo još jednom E3 trailera za Watch Dogs:

Watch Dogs izlazi 19. novembra za PC, PS3, Xbox 360 i Wii U, a verzije za PS4 i Xbox One će uslediti kasnije.

Šta vi mislite o ovim mogućim unapređenjima za Xbox One verziju Watch Dogs?

Izvor: G2PLAY

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR