Vreme je za bazen!

Vreme je za bazen!

1201
0
PODELI

Kada dođe lepo vreme, sigurno vaši mališani, ali i vi, jedva čekate da uskočite u neki bazen i da uživate. Da li će to biti veliki izgrađen bazen specijalno za vaše dvorište, ili je to plastični ugradni ili montažni bazen koji sami sklapate, stvar je vaših potreba, finansijskih mogućnosti, ili toga da li ste sami ili sa decom. Poenta je da izaberete najbolji bazen, po najboljoj ceni, koji će odgovarati vašim potrebama. WinWin je pripremio za vas Bazen Intex sa pumpom, namenjen za uzrast od 6 godina, na dalje, koji će vam učiniti leto prijatnijim, a vaše mališane radosnijim.

Bazen nema rok trajanja i zato se pripremite na vreme. Bitno je da znate za koga kupujete bazen, izmerite prostor gde ga postavljate i namontirate ga za predstojeću sezonu. A onda, čekate da uskočite u njega spremni, k’o zapeta puška. Bazen Intex sa pumpom, dimenzija je 3.05mx0.76m i zapremine 4485 litara kada je popunjenosti do 80%, izvrstan je izbor, po povoljnoj ceni. Konstrukcija bazena je izrađena od metala, dok su zidovi izrađeni od poliestera obloženog PVC-om. Bazen je u kompletu sa filter pumpom, snage 220-240V i kapaciteta pumpe 1250 litara.

Neki ljudi uvek čekaju poslednji čas, a onda im sve treba “za juče”. Oni kupuju bazen – kad im zatreba. Ipak, bilo bi dobro za sve, da se ta kupovina obavi početkom juna meseca, jer je tada ponuda i bazena i prateće opreme za bazene najbolja. Ako dobro planirate, u to vreme možete kupiti bazen za dvorište ili dečiji bazen, po fantastično dobroj ceni. Da bi izabrali odgovarajući bazen za vaše dete, prvenstveno morate voditi računa o njegovoj bezbednosti. Nikako nemojte kupovati polovan (“malo korišćen”) bazen na buvljaku, ili od komšije. Bez obzira, da li je to bazen za decu, porodični bazen za dvorište i kuću, ili montažni, obavezno ga kupujte u ozbiljnim registrovanim prodavnicama.

Bazen Intex uz koji ide filter pumpa, je bazen sa metalnim ramom, čvrste građe i srednjeg raspona dimenzija. Odličan je za porodice sa decom, kao i za rashlađivanje sa prijateljima. Projektovan je da bude izdržljiv, a podržava ga jaki metalni okvir, otporan na koroziju, što čini bazen čvršćim i stabilnijim.

I napokon dođosmo i do toga, da je Bazen Intex sa pumpom, bazen baš za vas! Uživajte u letu.

Bazen Intex možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR