Vraća nam se Raspućin “Raz” Akvato!

Vraća nam se Raspućin “Raz” Akvato!

636
0
PODELI

Sećate li se možda simpatične, duhovite igre iz 2005-e godine, o malim špijunima sa telepatskim sposobnostima? Ne? Ne sećate se?! U tom slučaju, odmah da ste instalirali Psychonauts na vaš računar, odigrali igru, i onda će vam vest o Psychonauts 2 biti najlepša vest meseca, u zavisnosti od toga kakav život vodite, ali sigurno će vas oraspoložiti.

 

 

 

 

Kako god bilo, razvojni tim Double Fine je na Fig (nova verzija Kickstarter platforme) okačio kampanju u nameri da sakupi 3.3 miliona dolara koliko im je potrebno da naprave Psychonauts 2. Istu sumu Double fine je tražio prilikom razvoja igre Broken Age, koja je takođe bila veliki uspeh. Lepo je videti da nisu postali alavi.

Key+Art+-+Psychonauts+2

Psychonauts 2 je jedan od najtraženijih nastavka u industriji video igara, i verujemo da će vrlo lako skupiti traženu sumu. Za sada igra ima 6307 donatora, a skupila je 805,194 dolara, ostalo im je još 34 dana da sakupe ostatak. Igra bi trebalo da izađe na jesen 2018 godine, i ako biste želeli da pomognete njeno stvaranje, posetite ovaj link.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR