Volt inverter klima najnoviji model iz 2020. – Spoj kvaliteta i cene

Volt inverter klima najnoviji model iz 2020. – Spoj kvaliteta i cene

4314
0
PODELI
Momak leži na krevetu i rashlađuje se ispred klime.

U vremenu u kojem živimo klima uređaj postao je „Must have”. Zato se prilikom odabira trudimo da u potpunosti odgovara našem domu. Ali kako odabrati pravi?

Prilikom kreiranja novih modela za 2020. godinu kompanija Volt razmišljala je o svakom pojedincu, njegovim željama i mogućnostima. Potrudila se da asortiman upotpuni kvalitetnim i pristupačnim rashladnim uređajima. Pored sjajnih standardnih nudi nam i vrhunske inverter klima uređaje.

Želimo da vas upoznamo sa njihovom jedinstvenom i najpoželjnijom inverter klimom – Volt VAC-12CH/W61-I.

Elegantni ergonomski dizajn upotpunjava Volt inverter klimu

Volt inverter klima obezbediće povoljne klimatske uslove u svakom trenutku. Bele je boje i lako se uklapa u prostor.

Zasnovana je na split sistemu. To znači da se sastoji od unutrašnje i spoljašnje jedinice. Kompresor i ventilator smešteni su izvan prostorije i na taj način eliminišu izvor buke. Split sistem omogućava gotovo nečujan rad.

Zašto inverter, a ne standardna klima?

Za standardne on/off klime možemo reći da su usko stručne. One rashlađuju ili samo greju. Rade na temperaturama do -5°C. Tako da u zimskom periodu neće moći u svakom trenutku da vam izađu u susret.

Inverter je na daleko višoj lestvici od standardne. Inverter klime igraju glavnu ulogu kada je reč o štedljivoj klimatizaciji. Pružaju ujednačenu temperaturu i veći komfor u prostorijama. Inverter tehnologija sama prepoznaje temperaturu i prema tome podešava intezitet rada. Dok se standardna klima zaustavlja čim dostigne zadatu temperaturu. Tek nakon što je senzor podseti na oscilaciju temperature, ona nastavlja rad.

Klime sa inverter tehnologijom su tihe, brze i energetski efikasne. Veoma su zastupljene jer pored hlađenja, one istovremeno omogućavaju grejanje i ventilaciju prostora. Mogu da rade i na znatno nižim temperaturama. Tako da su uz vas tokom cele godine.

Ukoliko želite mnogo više, onda vaš izbor treba da bude baš Volt inverter klima.

Kapacitet Volt inverter klime VAC-12CH/W61-I

Kada ste odabraili vrstu klime, preostaje vam da obratite pažnju i na njen kapacitet. Volt inverter klima VAC-12CH/W61-I ubraja se u popularne „dvanaestice“. Zagrejaće ili rashladiti standardan dvosoban stan. Takođe, bitno je i da odlučite na kom će se mestu ona i montirati. Na taj način njen kapacitet biće maksimalno iskorišćen.

Ekološka isplativost inverter klime

Volt inverter klima koristi R32 gas. U odnosu na klime sa drugom vrstom gasa, čuva vas i životnu sredinu. U kombinaciji sa health filterom dodatno štiti vaše zdravlje. Dok funkcija za samočišćenje odstranjuje sve nečistoće i neprijatne mirise. Učiniće da ambijent u kom boravite bude prijatniji više nego ikada.

Mnoštvo režima podešavanja inverter klime

Volt inverter klimu konfigurisaćete lako putem daljinskog upravljača koji nudi pregršt opcija. U nastavku nabrojaćemo samo neke od njih.

Režim rada hlađenja i grejanja

Odabirom Cool režima postepeno rashlađujete prostoriju i istovremeno smanjujete vlažnost vazduha. Dok se prilikom uključivanja Heat režima prostorija zagreva.

Feel, Fan mode

Režim rada Feel doprinosi prijatnom osećaju u okviru prostorije. Temperatura se automatski podešava na sobnu, zahvaljujući instrukcijama koje šalju sonde smeštene unutar klime.
Fan režim se koristi radi provetravanja prostorija. Brzina cirkulacije vazduha se može menjati na četiri načina: sporo, srednje, brzo i automatski. Pri čemu daljinski upravljač pamti brzinu odabranu u prethodnom režimu rada.

Automatsko restartovanje

Danas nestanak struje ili pad napona nije tako redak slučaj. Auto restart u tim momentima biće na vašoj strani. Omogućava pamćenje prethodnog podešavanja. Nakon dolaska ili stabilizacije struje nastaviće rad sa mesta na kom se zaustavio.

Eco, Turbo, Swing mode

Eco i Turbo režim doprinose bržem radu i uštedi energije. Korišćenjem funkcije Swing vazduh se pravilno usmerava i podjednako raspoređuje u prostoriji.

Sleep režim

Noćni režim podesiće temperaturu i učiniti prostoriju u kojoj spavate znatno komfornijom. U režimu hlađenja na svaki sat temperatura se automatski povećava za 1°C , kako bi u toku prva dva sata postigla porast temperature od ukupno 2°C. Dok se u režimu grejanja temperatura lagano smanjuje za 2°C. Isključuje se tek nakon 10 sati rada u noćnom režimu, obezbeđujući vam prijatan i miran san.

Timer mode

Na Volt inverter klimi uključivanje i isključivanje možete automatski podesiti. Prilikom podešavanja automatskog uključivanja klima mora biti ugašena. Nakon toga je dovoljno pritisnuti taster Timer i podesiti temperaturu putem strelica na daljinskom upravljaču. Još jednom je potrebno potvrditi identičan taster i strelicama podesiti vreme. Dok se podešavanje isključivanja mora obaviti u toku rada klime. Neophodno je piritisnuti taster Timer i strelicama podesiti željeno vreme. I klima će uvek raditi u zadatom periodu.

Garancija 60 meseci

Sigurnost prilikom kupovine Volt inverter klime VAC-12CH/W61-I daje vam i produžena garancija od 5 godina.

Održavanje inverter klime u nekoliko koraka

Kako da nakon kupovine očuvate Volt inverter klimu i omogućite joj što duži vek trajanja? Vrlo lako. Neposredno pred uključivanje isključite napajanje klima uređaja. Jednostavno pritisnite taster Off na instalacionom prekidaču. Pristupite sređivanju filtera i razmenjivača toplote.

Sređivanje filtera protiv prašine

  1. Prvo otvorite frontalni deo kućišta prateći smer strelica.
  2. Jednom rukom pomerite frontalni deo kućišta, a drugom izvadite filter za vazduh.
  3. Nakon toga uzmite filter i očistite ga pod mlazom vode. Ukoliko primetite da na filteru ima i ulja, onda to učinite toplom vodom.
  4. Kada je filter očišćen, potrebno je da ga odložite kako bi se osušio na hladnom i suvom mestu.
  5. Pošto je filter nakon sušenja kao nov, ponovite postupak otvaranja kućišta. Vratite filter na prethodno mesto. Poklopite frontalni deo kućišta. I postupak čišćenja filtera je gotov.

Čišćenje razmenjivača toplote

  1. Podignite frontalnu stranu kućišta. Uklonite je sa šarki, kako biste na što lakši način obavili čišćenje.
  2. Potrebna vam je samo krpa, mlaka voda i neutralni deterdžent. Izbegavajte jaka sredstva, kako ne bi došlo do neželjenih oštećenja.
  3. U slučaju da je i kalem spoljašnje jedinice zapušen, prašinu možete očistiti slabim vazduhom. Na primer, za taj proces iskoristite fen i najslabiju opciju za izduvavanje hladnog vazduha. Ukoliko je neophodno kalem možete i dodatno oprati vodom.

Volt: Novi brend, nove pogodnosti dostupne u WinWinu

Uverite se u kvalitet brenda kompanije Volt jer inverter klima iz 2020. nikada nije bila pristupačnija. Obezbedite sebi komfor koji zaslužujete. Pokrenite Volt inverter klimu, prilagodite željenu temperaturu i uživajte.

Neka vaš dom postane vaša oaza mira.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR